те сакам највеќе на свет. баш ме изненади што и покрај тоа што си преморен и доаѓаш од пат дојде да ме гушнеш и да ми кажеш дека ме сакаш. тие 5 мин. сеа ми се најпрекрасни и со мислите крај тебе ќе заспијам. те сакам
те сфаќам ептен дека си нервозен и дека се е оставено на тебе се трудам да ти помогнам и физички и психички... ама не успеваам многу те разбирам , те сфаќам... и затоа не ти се лутам
АаааААААааАААаАааА дали можиш да сфатиш дека ко че сум нервозна сакам да сум со тебе за да се смирам?!?!?! Колку и да ти викам дека сакам да сум сама, треба сам да знајш дека то значи дека ми требаш!!!! АМан научи се вејче еднаш да читаш мејџу редој оти цркнаааааааааааааааввв!!!
добро бе што ми шеташ по мисли уште, доста е.....видов дека не си за мене, седи си со тие ороспиите кои за 1 пијачка шират нозе, ах или да сега ти треба бесплатен престој за летување па затоа ги дружиш.....се од корист! не ми требаш, како што се појави ИСЧЕЗНИ!!!! Направив се што можев дури и повеќе од тоа, но ти уништи СЕ.....оди таму со нив, ама не се враќај кај мене да те тешам кога ќе те заменат со некој кој ќе им понуди повеќе удобности, а тоа брзо ќе се случи....доста ми е од гејови во душа како тебе, кои се кријат како пи*ка под кошула.....и се појавуваат само ако имаат корист!!! е*и си ги нив....јас сум предобра за тебе
Што имаш во себе што секогаш само ти успееш да ме усреќиш и кога е најтешко? Те сакам... И знај дека ти верувам (не како порано, но сепак ти верувам) иако ти викам дека никогаш повеќе нема да ти верувам... само сакам да видам до каде си спремен да одиш за да си ја вратиш довербата...