Сонце извини, криво ми е вака што испадна, ама ме знаеш каква сум. Утре ќе ти вратам. Хихи. Те сакам многу. И среќна сум за тоа што ми го кажа пред малку. Јеееееј ( ) Кис.
Епа ајде честита една година врска. Ти честитам за славењето годишнина од голготава во која ме навлече. Eдит. Ти си најскапаното гомно на овој свет. Бесчувстителен егоист. Кретен.
Ќе пошандрцам без тебе... пЉус ти е што и додека возиш имаш живци да ми ги слушаш маките ... е тоа е љубов. Толку далеку, а те осеќам толку блиску. Дебелко мој најубав ми недостигаш ...
би ти би ти би ти кажала јој би ти кажала многу работи али тоа на само, а би ме стегнал малце а улав еден само едно стегање признавам ти знаеш кое а за друго мирна сум биди спокоен
Абе ти кога купуваш уље за кола, јас ти се мешам! За тоа и ти мене не ми се мешај у пудри. 36 евра за пудра, и шо пудра ќе е таа... Е таква пудра е де. Нејќам да сум, просечна, нејќам! Абе, маж на шопинг се води ли?
Аееее, тоа ли било, бе? Па фино што почна да ми го расчистуваш видикот и хоризонтот. Кога ќе размислам, познавајќи те добро, ептен типично за тебе, ама е до толку банално, што ни за 10 години ни на крај памет немаше да ми падне. Ама добро, ако викаш дека е тоа......ок, нека биде така. Само уште не можам да поверувам дека е тоа причината. Ако не, да почнам да го мрзам летово.......
Te сакам сеуште..и ми фалиш ептен , ама знам дека нема назад....... дури и кога би имало назад незнам како ќе те погледев во очи после моето неверување во тебе !
Ти си мојот мир и мојот немир. Ти си моето сакам и моето не сакам. Ти си моето да и моето не. Ти си мојата среќа и мојата тага. Ти си мојата љубов и мојата омраза. Ти си моето жешко и моето ладно. Ти си мојот пријател и мојот непријател. Ти си ми се`.
Ех,злато мое кога ќе се покакам со друг тогаш ми текнува на тебе. Сакам да се вратат времињата кога заедно ги дочекувавме утрата Беше незаменлив,и уште си!Кога ќе излезам надвор,се загледувам накај портата со надеж пак да ми се подадеш од некаде или да ми паднеш од небо ко падобранец,да ме изненадиш како што знаеше да го направиш тоа кога бев најмалку средена. И пак ме сакаше,бушава,размачкана,понекогаш и подуена од доцните хот- догчиња. Ме ценеше совршено несовршена.А јас тебе не.И сега,жалам!
Колку повеќе недостижен се правиш, толку повеќе сакам да те имам...... ќе те лапам некој ден ако треба ќе си чекам ама ќе се исплати
ми фалиш мн сонце немаш појма колку ама ке си идиш во понеделник и ке се видиме нели ? и да знаиш дека те сакам од тука до марс и назад