исти си како татко ми знаеш да се наљутиш онака без причина,така малце ми лазиш по нервиве али ајде ке пробам да те разберам спиен си само 2 саати за два дена па сеа си расположен за карање... иначе шо требаше да праам пред тие твои таканаречени пријатели за пиење да зеам да се бесам на дрво за да им биде интересно!? епа извини али ми беа толку премногу досадни што дури ги броев минутките и секундите коа ке си одиме. ај гитла сонце
Е ти реков, јас ти реков дека набргу ќе ми здосадиш.... Ти чмаеше и чмаеше и чмаеше. Епа сега чмај сам.
Што е срце?не ти се допага моево однесување?епа сам си го бараше и сега ке трпеш нејсе мило ми е што си добар,ама нема да ти го покажам тоа.Доста ти го дигав егото до небо.Време е ти да го дигнеш моето его со тоа што ке ме бараш постојано. mwah
Hold me when I'm here Right me when I'm wrong Hold me when I'm scared And love me when I'm gone Everything I am And everything in me Wants to be the one You wanted me to be I'll never let you down Even if I could I'd give up everything If only for your good So hold me when I'm here Right me when I'm wrong You can hold me when I'm scared You won't always be there So love me when I'm gone...
...well, hello tiger! Многу си глуп, ама многу те љубам. И вети ми дека веќе нема да ме повредуваш така, ебаго, не сум духовен мазохист.
многу ме нервираш ама многу те сакам...свинче мало... иди вечер..убаво помини си..и биди сигурен дека коа ќе ти се деси нешто пак ќе дојдам кај тебе за на крај да си отидам лута..бидејќи екипата пред се ти е..следниот пат на нив јави им се. и кажи им..ја напукнав коската..дојди те молам.. ајде чао.
Сакам да те насликам, а не знам да сликам. А толку многу сакам да знам. Сакам да си ги бојам чувствата и мислите, сликите и зборовите. Сакам многу бои. Неправилни форми, апстракции со конкретна моќ, со силина и душа како чувствата во мене. Не знам како правилно да те насликам ама имам право да сакам. И не сакам правила, затоа ти ќе бидеш мое платно. Четки не користам. Мислиш дека ќе се снајдам само со она што го имам? Светлозелен поглед потонат во сатенската црнина на твоите очи. Снежно бели мали стапки што водат кон твоите чекори. Розови воздишки од треперењa што водат кон твоите чекори. Розови воздишки од треперења штом застанам пред тебе. Небесно сина насмевка без ниедно облаче, нескриена, искрена, со восклик за тебе. Млада месечина се огледува во твоите очи. Нежни праска допири. Само мала срамежлива нијанса. Танц на жолти прегратки околу целото твое тело. Пеперуткасти виолетови бакнежи по твоето лице. Моите омилени бои. Со нив сакам да бојам долго, долго, долго… Колку си прекрасен! Но не сум завршила. И нема да завршам. Вака можам да сликам бесконечно. Додека мотивот е љубовна искра што тлее, скокотлива радост, растреперен пулс, немирно срце, додека ти си моето платно, јас сум најдобрата сликарка. Te љубам.
Није мене вино убило.. убила ме твоја текила лимон и сол не пијам веќе.. е добро де, уште денес Спојлер
Ајде бее златоо знам дека се срамиш ама пресрами се веќе еднаш.... знаеш колку многу си се симпатизираме ајде пиши ми
Знам како ти е, и мене ми е исто. ГЛАВАТА ГОРЕ, ЗНАЕШЕ И ТИ ДЕКА ВРСКАТА НЕМА ДА НИ УСПЕЕ. ГЛАВАТА ГОРЕ, ЗНАМ ДЕКА ЌЕ УСПЕЕШ ВО СЕ ШТО САКАШ. Среди си го животот, мене остави ме. Штом се разделивме, не сме еден за друг, сфати го тоа. Не ме следи, не ми влагај по мејлови, така само правиш тебе да ти е полошо... и јас сум љубоморна, но не сакам ни да те следам ни ништо, знам дека ако дознаам нешто ќе ми биде полошо... Не гледај назад, гледај НАПРЕД..
Ова слатко исчекување ќе ме полуди... Побрзај те молам, неможам веќе! Ете, гледаш дека неможам ни минута без тебе.
Не! Неможам да те сфатам кретену! Што сакаш од мене?!?!?! Што е тоа што сакаше да ми го кажеш претходните денови?! јави ми се бре глуп.
Мразам кога во обичен ден, преполн со обврски, баш кога немам време да седам и да те мислам, го гледам зајдисонцето, и посакувам таа убавина да ја гледам во твои прегратки, додека владее тишината...
Знам дека вечерва ти е напната и учиш, ама имам потреба од тебе. Исто не сакам да ми зборуваш за нашата другарка кога ти кажав дека не ме интересира, а ти си упорен! МЕНЕ И НЕЈЗЕ НЕ САКАШ НАЈМНОГУ НЕЛИ?! Не ме интересира за каков вид на љубов станува збор, како би ти било да го кажам јас истото? Тебе и другар ми ве сакам најмногу. Малку е чудно и глупаво. Се додека постои таа, ќе има место за сомнеж кај мене. Зашто многу пати ми рекла дека икс личност и е брат, па дознавам дека легнала со него. Не знам со која цел го правиш тоа, ама идиот си понекогаш. И да, не ме прашувај колку често се слушам со мојот најдобар другар, кои другари ќе бидат и слично. Сакаш слобода - добиваш. Ама за возврат си го барам истото.