те немам видено веќе една недела и многу ми фалиш.Едвај чекам да се видиме и да ме прегрнеш најсилно што можеш,да ми кршиш коски
да. добар беше. ама што ти стана кога реков дека ќе ги чекам мајка ми да дојдат пошто немам клуч? па така никој ме нема навредено. ФАЛА ТИ ЗА НАВРЕДИТЕ И ШТО УСПЕА ДА МИ ЈА УНИШТИШ И ОВАА ВЕЧЕР!!! Спојлер само да знаеш дека и после се сум со тебе.
Само би те гушкала... кога би знаел,и кога би бил мој http://www.youtube.com/watch?v=cyqX0mwu0PI&NR=1
Некогаш ме нервираш (ми го поместуваш тактот за +1), некогаш си нервозен, некогаш си единствениот шо ме разбира, некогаш ни сам не си го најдуваш крајот, некогаш си мрза, некогаш си најуредниот чоек шо некогаш постоел и ќе постои, некогаш си нешто шо ме држи да не спијам и по два дена, некогаш сакам да те слушнам а ти како да ми ги читаш мислите. Сакам да ти кажам дека ќе бидам со тебе. Земи си време колку шо ти треба, оти и јас така ќе напрам. Ќе бидиме заедно во се. ИСТО КАКО И ДОСЕГА. Немало ништо поголемо од нас, така шо оваа далечина сега... НЕ ПРАЈ ПОСИЛНИ! МИ НЕДОСТИГАШ!
Се трудиш, ме сакаш, никогаш нема да ме оставиш, единствена сум.... така рече нели? Не, не сум заборавила. Ама знаеш што? Не мораш повеќе. Ми докажа, знаеш нели. Знаеш што мразам, и сакајќи или не, го правиш.
те знам 3 дена, што ми/ни се случува? фала за пораката иако вечерта ми беше ужасна, направи за момент да се почувствувам онака како што и пиша.. фала
Да, сакав да побегнам, да се откачам од тебе... Јас што со нетрпение ги бројам саатите дури да те гушнам, што едвај чекам да се вклучиш за да помуабетиме и што не би бирала средства за да останам во контакт со тебе. Многу убаво. Знам дека ми враќаш сега, но пробај да сфатиш дека и самата доволно си се повредив, ова ми е само дополнително. И сега немам ни зборови кои би можела да ги искористам... Да, сега сакам да побегнам и да се изнаплачам сама без никој да ме види...всушност, сакам да те гушнам и да ти се изнаплачам на рамо, а ти да ми кажеш дека само си се зезал. Ама не...озбилен си, и тоа боли премногу. Твое право на мислење. Колку и да ме повредува, го прифаќам бидејќи те ценам најмногу. И...колку и да викаш дека сум сакала да бегам, се лажеш. Јас секогаш ке сум тука за тебе. Те сакам неизмерно...
И да, касно ќе се сетиш дека така си можел да ме изгубиш. Ти си крив, ти, ти, и само ти. Ќе плачеме и двајцата, можеби јас дури и повеќе од тебе.... ама ќе ме изгубиш. Ќе нема назад, нема да знам ништо за тебе, а ниту и ти за мене. Ќе се сретнуваме како обични познаници а со длабок поглед во себе, сеуште со чувства.... Сети се колку ми беше потребен во моментов, колку само не смеам да почувствувам ниту најмала нервоза. Сеќавај се на мојата искрена насмевка, на мојата невина љубов, на мојата топла прегратка. Сети се.... на мене. Ќе ме побараш.... ќе те побарам.... во мислите. Ќе ми недостигаш ............................................. Ама премногу е. Те љубев повеќе од се!
pinky promise од кога те запознав тебе сум сосема друга личност, насмеана , весела, пооооолна со живот! Ти благодарам што секој ден ми го правиш посебен!!! Те сакам
И да, јас среќна дојдов за да си поумабетиме, ти пак истиот си..Добро шо ти се дешава???????????? јас стварно не можам да те разберам...само ладен си..шо прам толку за да бидиш таков??? пак јас не чинам, другата поарна е??? од една страна знам дека ме сакаш, ама зошто вака прајш и се понашаш не знам стварно Со душа го чекам денот кога ќе те гушнам,бацам..и ќе бидам покрај тебе! Те сакам неизмерно многу.... Zagrli sad me jako zagrli, kazi mi nesto lepo slazi mi da jos ima me u srcu tvom. Zaplaci samo jako zaplaci, zaplaci ili bar odglumi mi, ti si jedini u srcu mom ostani. http://www.youtube.com/watch?v=MmzmbrZSQT8
Ќе ми пукне срцето од благосостојба, разбираш Убаво ми е кога се смееме на моментите поминати заедно. Разголени пред својот карактер, секоја мана е доблест. Удобност. Би можеле вечно да зборуваме или да молчиме и понатаму да наоѓаме теми за кои нема да зборуваме. Убаво ми е кога во толпата од луѓе, нежно ми шепотиш колку сум убава. И кога ја бараш мојата рака под масата. Убаво ми е со тебе. Се радувам на твојата внатрешна убавина. На твојата разумност, скромност, среќа. Твојот лик е моја храна. Се што сакам е вечно да останам во твојот поглед, топејќи се во твоите прегратки, среќна и заљубена, чекајќи го изгрејсонцето, пиејќи од виното на љубовта, наздравувајќи за нашата иднина и радувајќи се на животот.
Ова ќе му го кажам....како во песнава што пеат да си знае Гоу - литл бед грл http://www.youtube.com/watch?v=9ha5ujHnYXg
Од сега My game , my rules Јас ќе бидам ладна кучка , која ќе го праив истото што и ти , и кога ќе сфатиш , ќе сакаш да седнеме да збориме . А ја ќе ти викам дека не е ништо . Друго , ако утре направиш слично , имаш да бираш 1 ќе те посрамотам пред сите 2 ќе си одам дома и ќе мора да ме молиш да излезам да се видиме Трето секој има маана , ама не сум заслужила никој да се однесува така . Инаку ако мислиш дека ТИ си инат , ти давам предупредување , неможеш да се справиш со мојот . За крај . http://www.youtube.com/watch?v=KRKqr-OnL_Y
Излегувај веќе еднаш од моите соништа. Ама сепак и во сонот си го доби заслуженото. Спојлер Го гаѓав со стакло а тој сакаше да се смириме. Ама нема.
Душа моја Незнаев дека толку ќе те доболи што бев со друг. Мореее Има да скапеш од нервоза гомно едно!