Ти благодарам за се што направи за мене,те сакам многу секој ден ми даваш причина да те сакам се повеќе и повеќе,ти благодарам за подарокот немаш поима колку ми значи тоа што се грижиш за мене ТЕ сакав,те сакам и засекогаш ќе те сакам
I was thinking bout her, thinkin bout me Thinkin bout us, what we gon' be Open my eyes yeah, it was only Just A Dream So I travelled back, down that road Will she come back, no one knows I realize yeah, it was only Just A Dream I was at the top and now its like I'm in the basement Number one spot and now she find her a replacement I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby And now you ain't around baby I can't think I should've put it down, should've got the ring Cause I can still feel it in the air See her pretty face run my fingers through her hair My lover, my life, my shawty, my wife She left me, I'm tied Cause I knew that it just ain't right I was thinking bout her, thinkin bout me Thinkin bout us, what we gon' be Open my eyes yeah, it was only Just A Dream So I travelled back, down that road Will she come back, no one knows I realize yeah, it was only Just A Dream When I be ridin' man I swear I see her face at every turn Tryna get my Usher on but I can't let it Burn And I just hopes she know that she the only one I yearn for More and more I miss her, when will I learn Didn't give her all my love, I guess now I got my payback Now I'm in the club thinking all about my baby Hey, she was so easy to love But wait, I guess that love wasn't enough I'm going through it everytime that I'm alone And now I'm missing, wishing she'd pick up the phone But she made the decision that she wanted to move on Cause I was wrong I was thinking bout her, thinkin bout me Thinkin bout us, what we gon' be Open my eyes yeah, it was only Just A Dream So I travelled back, down that road Will she come back, no one knows I realize yeah, it was only Just A Dream If you ever loved somebody put your hands up If you ever loved somebody put your hands up And now they're gone and you're wishing you could give them everything Said if you ever loved somebody put your hands up If you ever loved somebody put your hands up Now they're gone and you're wishing you could give them everything I was thinking bout her, thinkin bout me Thinkin bout us, what we gon' be Open my eyes yeah, it was only Just A Dream So I travelled back, down that road Will she come back, no one knows I realize yeah, it was only Just A Dream
Ниту еден ден без тебе неможам да го замислам, те сакам премногу и фала са зве што правиш за мене злато си ми
Имам реферат за тебе..... Ама не ти го кажувам сигурно, затоа си го пишувам тука... Не си заслужил да се трудам толку околу тебе... Јес да сеа си добар, да не кажам одличен... Ама тоа од порано не се заборава... Ме гризе совест малце да... Бев со друг... и ти никогаш нема да дознаеш... Си поминав најубаво бидејќи немав никакви чувства спрема него, само физичка привлечност... И никогаш можда нема ни да имам чувства... Ќе видиме... Себична сум знам... и убаво ми е... Тебе те сакам... со помал интензитет од порано ама те сакам.... А он.... он е нешто пролазно.... што не би го пропуштила
Само кога би знаел колку ми недостигаш,кога би знаел колку сакам да те видам и да те прегрнам,па пак да ме носиш во твоите раце,да ми велиш остани со мене,да ме прашуваш дали би те водела со себе во Англија,да ми велиш ајде да одиме дома да се венчаме,да го побараш бројот од татко ми и да му кажеш дека не ме вракаш дома,да се гушкаме како таа вечер,да ми велиш _____,душичке остани со мене. Многу сонувам нели.Те молам врати се во мојот живот зошто без тебе сум скршена.Уништена,и само плачам. Не,не,ова не се случува.Кажи ми дека е само кошмар. Ке се изгубам од виртуелниот свет,и од твојот живот,само ти да бидеш добро.Ништо друго не ми е важно. Ако те видам некогаш,ништо нема да кажам.Само ке поминам покрај тебе и ке се прашувам зошто ме напушти. Кога би знаел само дека...
Вакво сум, замислено, разлигавено, нерасположено, нервозно, тажно ... мече. И седам, дремам и те чекам ... бројам денови. Доаѓај си човеку. Сакам да те гушнам, да помине се што ме мачи ... Верувај ми ... I fucking miss you.
Немој да си таков, и мене ми е тешко. Те сакам јас скроз исто како на почеток и не си единствен на кого му фалат тие моменти. Некогаш имам впечаток дека мислиш дека немам емоции. Те сакам, мочко еден..
кажа многу тешки зборови зошто толку ме навреди и ми го скрши срцето ме разочара овај пат вистински осеќам бескрајна празнина во моите гради дали можеби се ближи крајот кој знае
што е финтава со тебе ме уништуваш понекогаш и зошто ке кажеш нешто а после кога ке укапираш дека си ме повредил и си погрешил наместо извини велиш дека сум погрешка разбрала зарем на дебил ти личам? :geek: промени понашање кога те молам инаку не сакам да размислам како ке се одвиват работиве...и уште нешто: малку да се замислиш зошто овие денови не сум насмеана пред да кажеш дека сум криела нешто од тебе затоа се сум била озбилна,ај стави прст на глава и размисли зошто би криела нешто од тебе? Велиш се плашиш да не те оставам и престанам да те сакам-епа срце ако недај Боже продолжиш со вакво понашање богами ке треба да почнеш да се плашиш
Зошто толку рано си легнуваш а? Толку ли си уморен,а по цел ден спиеш? :geek: Ако,ако спиј душичко дур не сум го зела телефонот па да те дрмнам малку. Те сакам....
http://www.youtube.com/watch?v=28gGWpx- ... re=related Wake up naked drinking coffee making plans to change the world while the world is changing us. It was good good love you used to laugh under the covers maybe not so often but the way I used to laugh with you was loud and hard. Isn't it strange how we change everything we did?!? Remember, we used to dance аnd everyone wanted to be уou and me?!? I want to be too... What day is this besides the day you left me.... What day is this besides the day you went... Спојлер Чудно е како работите се менуваат Еднаш си горе, па малку повеќе од еднаш си долу. Дури го немам тоа чувство на победник, макар што би требало... по сите правила на играта. Но, нели ме познаваш... победите никогаш и не ме правеле среќна. Да се надеваме дека ти не си дотолку несреќен... сепак Наздравје нека е си заслуживме де.
Многу си ми мил. Интересно ми беше вечерва, ете дознав нешто повеќе за тебе Јееј. Sweet dreams honey. i love you.