http://www.youtube.com/watch?v=UZF0Z83JcXA O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi to ne zna niko, samo ti dodji, iz plave boce se pojavi bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje cudo moje
се двоумев дали да се логирам и да му кажам .. НЕ! нема да ти пишувам романтични текстови дека жалам,дека ми фалиш.. толку време живеев во бајка,за одеднаш се да престане .. да чувствувам гнев сеуште,ама немој,немој да сватиш што зборев и да ме побараш.. не! не постоиме! не нема,останавме таму,знаеш таму покрај водата каде што се потона.. можам само да ти се заблагодарам за искреноста бидејќи денес ретко кој ја има.. не успеавме знаеш и зошто.. не! не те обвинувам,ти и онака не знаеш што всушност имавме ! што очекуваш? дека нема да можам без тебе? дека ќе те прогонувам? не господине ! фино лепо културно јас се повлекувам.. и да,ја чекам првата жртва после мене,и ќе се смеам,бидејќи ќе знам како ќе заврши.. а сега се враќам во мојот свет каде што припаѓам !
Иако јас и ти направивме многу грешки..еве сме пак тука на крајот или пак на почетокот? Денес сфатив... Ти си ликот кој постојано го сонувам. Како можев да бидам будала?! Како ми требаше толку време за сето ова да го сфатам? Ние двајцата сме луѓе на судбината. А таа секогаш на крајот правеше пак да бидеме заедно! Кога за момент помислив дека ќе бидеме разделени, судбината не спои. Што да направам за да ми простиш за се? Те имав тебе толку блиску, а те барав во другите Ти си толку добар. Ти премногу ме сакаш и чуваш. Толку те повредував, а ти сето тоа го издржа... Ти можеби веќе ми прости, но јас на самата себе како да си простам? Како можев да бидам толкава голема идиотка.... Те сакам .
Кога ќе те видам ми иде да ти мавнам една шлаканицано исто така ми иде да те гишнам силно и страсно и секој да си ја признае својата грешка
конечно ја најдов темава добро бе со кое право ми звониш во 1 и нешто утринавам? а нели ти замина за Германија, или беше тоа само лага? уште и сакаше да се поздравиме јас тебе дечко навистина не те свакам, се мувавме два пати(беше прекрасно додека тоа траеше, ама толку беше) , не те свакам што ти е сега, си се залјубил а ? сам се издаваш- повици, по некоја порака па знам дека сум различна од тие со кои до сега си бил (авантури за повеке ноки-според твоите казувања) ,инаку си ок типче , имаш добра душа-ке си ја најдеш таа што те сака, а јас мозев да добијам што сакам од тебе, ама во замена ке морав да зртвувам многу работи, и сништа секако, а сам си показа дека не вреди, па подобро да не комуницираме, оти ти само си грееш лазна надеш дека ке ме видиш а мене пак на памет не ми пага да си ја барам белјата со тебе, па последиците да ги сносам, не вредиш за толку
Ти сечеш, мешаш, делиш ... правиш се. И двајцата се коцкаме. Јас вложив повеќе, ти помалку. Немој само да се изненадиш кога ќе ти извадам некој кец од ракав и ќе соберам тотално се без мува да ме пролази. Па ќе киднам на подобра маса ... а ти шворц. Метафорично кажано ... ако сфати сфати, ако не .. океј.
Ќе не биде ли?! Или не?! ОДамна се немам чуствувано толку сакано...Никој ми нема кажано дека поради тоа што јас зборувам чуствува нешто. 100 пати ми се јавуваш во денот и пак не ми е доста. Се нешто имам да кажам. И ме слушаш до крај,макар и глупости да тропам. ИЗВИНИ шеќерче, ИЗВИНИ што не ти верував,што се посомневав во тебе!!! Те сакам!
Фала ти за се. За секое добро кое направи да те сакам многу, и за она малку лошо кое направи да ме сакаш премногу.