Зошто кога ќе добијам сила и кога гледам дека работите одат на подобро, се јавува трета личност која упропастува се ?!?! Преку глава ми е секогаш да запаѓам во вакви глупи проблеми. Мене не ми е проблем уствари. Само ми е криво што секој за себе си гледа, никој не ме прашува мене како ми е... ...and I still love you.
http://www.youtube.com/watch?v=OglNPNPWvSo When I need you Just close my eyes and I'm with you.. When I need love I hold out my hands and I touch love I never knew there was so much love..
Ги слушам песните на Владо Јаневски, оние со најубавите стихови и да беше тука би те оставила да ги пееш, а јас само ќе те гледам во очи и ќе играм и ќе те љубам
Дур газам по плоштад и кревам глава,ги гледам гениталиите на Букефал...ах,секогаш ми текнува на тебе.Се зезам. Ти си ми поле со лаванда сред оваа метропола,само што ни тоа лесно достапното станува недостапно и ќе празнам чаши сама викендов или давенички ќе се бесам на оние поблиските. Биди ми тука...
И ете си. Тука, кога најмалку те очекував, со поклонче во рака, на мојата улица. Совршен еден. Преубав, со тазе подникната брадичка, преубавиот парфем, те гледам, ми се смееш, доаѓам и ме стискаш и ми дозволуваш одма да те гризнам ... Душа си кога сакаш. Некои моменти не знаеме колку вредат додека не станат спомени. И конечно си дојде, и нема веќе раздвоеност и кавги за безвезни глупости(ваљда). И конечно си дојдов дома мирисајќи на тебе. И толку кратко се видовме вечерва, а тотално е небитно зошто двајцата сме среќни. Среќни створења, гушнати. Дури сега се освестив колку проклето ми недостигаше. Ама го знаеш тоа чувство. И иако понекогаш ме нервираш, и те нервирам ... тоа се глупости. А како што би рекле Мистериозната и Мартинушка, ако во врската немаш кавги, тоа не ја прави совршена, тоа е само знак дека некој совршено лаже. А ние, и се караме и сме совршени. Совршено е се. Можам да го освојам светот со една рака, ако за другата ме држиш ти. Спиј убаво клапе мој. Те љубам.
Уштее те имаа во секој мој здив во ова срцее од ситее те скрив....... Прееска гледав си прикачил нови фотки на фб па заштоо бе срцее ми правиш такаа бе свесенн си ли колку многу си убав еее жими се ме уништуваш. Дај барем еднаш сети се на мене пиши ми онака барем другарски да знам дека мислиш на мене... Те сакам сеуштее...
Ајде честито Па да частиш ако не Се шалам, само ти учи си сега ништо друго не е битно! Да бидне и од тебе човек!
Море волу мој, по цигари отиде,цигаре стана. Да не ги моташ ?!? И за кого ја ископав тревата на неизораната нива? Ајде доаѓај си,те чека за орање, бааги има Морееееее сатана матана фатана бич ја на тебе
Ми смета кога допушташ некому да се вмеша во нашето! Барам од тебе да го штитш тоа што го имаме исто толку колку што јас го штитам од другите! Не ни треба ум од други, можеби не ни мислат зло но ако сега не покажеме цврстина во нашите ставови, уште потешко ќе го сториме истото во иднина ! Затоа сега постави ги границите и брани ја нашата територија ! Не велам дека сакам да живееме сами и излирани од твоите, моите и заедничките пријатели но кога е во прашање љубовта тогаш очекувам комплетна интимност,блискост и приватност создадена и постоечка за мене и тебе! Сите други се само вишок во нашиот однос, вишок кој знам како ќе го истиснам од нашиот живот ! А ако кажам дека ншто ќе сторам тогаш познато е дека не бирам услови и околности за да стигнам до целта, нели?!?!
"U tvojoj blizini osećam se kao dete, sve bih da pipnem " ^ Ова кога го прочитав одма на тебе ме асоцираше. "Детиште" мое немирно