Ти си нешто најубаво што постои на светов! Малку е касно, ама пак си чекам да ми се јавиш, да ме израдуваш...
Сакам да те видам, а знам дека морам да чекам до другата недела! И криво ми е што немат да сме заедно за мојот роденден, ама ако оди Полска-уште таму не си бил, говедо едно! Мораш, знам дека не е до тебе! Кариера е во прашање! Spoiler Вака си се тешам!
Да беше сонот реалност, да исполнуваа желби паднатите ѕвезди, да се слушаа совети... Се би било поинаку. Се би било поубаво. Ти шуплива неразбрана кретенска главо. Те мразам и те сакам истовремено. Само тешко дека ќе можеш да ја исправиш грешката што ја направи, и тешко дека ќе ја поправиш болката што ми ја нанесе. Не оди. Н Е О Д И !!
Ја обожавам секоја твоја насмевка, добиена по секоја лупната моја глупост. Го сакам начинот на кој ме сакаш. Те сакам баш таков каков што си. Абре, кај се најдовни, различни во се..а сепак со исти мислења. Ма само да си ми тука да те гњавам.
Ни си прв,а ниту последен,а воедно ниту вреден. Збогум лигле,ова одамна требаше да го сторам. Не ми е жал што ме напушти,жал ми е што не знаеше да се справиш со тоа што е пред тебе. Spoiler Ајде оди сега пуши си го,ако успееш да си го докачиш
Неможам никако да те добијам пораките изгледа не ти стасуваат, а ни мене .Јас сум тука на истото место ... те чекам да се вратиш ...Едвај чекам да те видам.Те сакам
Ти реков дека шминкиве си го вредат секој денар, а, А? Зјапаше во мене цела вечер без да трепнеш , е не...И после пари за глупости се давале, не се тоа глупости бе бејби... А и јас не оти сакам да се шминкам, туку за тебе, да ти бидам убава...ахам...
Обожавам кога идеш со мене на шопинг. Па кога ќе ми речеш за некои фармерки "Сврти се да те видам отпозади, на газето како ти стојат" , e тогаш ми иде да те изедам Затоа и вечер ќе идеме заедно. Срцко мој
Симп 1. ..На сето то шо ти го напишав ти ми враќаш само ОК ..добро така нека е врти Ади нов лист! Симп 2. ..Преубав беше вчера!
припи ме до себе ,стисни ме за рака шетај ,ме низ центар до центар назад до дома сеедноо, љубиме в соба љубиме в подрум сеедно само биди до мене......