Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

оти си бе толку убав??? алал нека и е на мајкати шо те родила волку убав :D :* ај ке се видиме

2. calliope

calliope Популарен член

Дај ми некаков знак на живот. Ме загрижуваш... ;(

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Знам дека синоќе го прочита одговорот на пораката иако не беше за тебе :lol: и знам дека се смешкаше што ме разбудивте ]:)

4. firequeenn

firequeenn Популарен член

Еднаш се раѓа вака убав ко тебе . И син ми таков ќе биде ама тој нема да биде пушач ! :D

Loritaa likes this.
  5. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

ОК! Готово! Нема веќе! :) Ќе си уживаме! :*

6. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Не знам..
    Што и да ти кажам пак џабе.
    Кога поминувавме низ лош период и кога се договоривме веќе на време да си кажуваме кога нешто ќе ни смета, за да не бидне поголемо после се сложи..Јас си стоев на зборот.
    Дури го погазив и мојот инает во некои ситуации, а знаеш колку ми е тоа тешко.
    Те зазборував прва, за да не биде дека ти си тој што секогаш ја смирува ситуацијата.
    Те прашав неколку пати дали ти смета што сум толку зафатена неделава, знаеш дека не беше морално да одам, можев да и речам не на жената иако знаеш колку ми беше преубаво, колку уживав и се пронајдов себе и полесна ми е помислата на факултет сега..
    Ми рече дека разбираш, дека имаш разбирање кога не можам да ти се јавам кога ќе посакаш затоа што имам премногу работа.
    Ама знаеш што е проблемот? Што не си искрен, прво сам со СЕБЕ, па после со мене.
    Не ми кажувај друг пат дека не ти смета нешто, а после како гром од ведро небо добивам такво однесување.

Нема да бидам цинична ниту пак ќе се карам, не се секирај, јас си стојам на зборот, ама да се лажам себе и да поминам преку ова ко да мал проблем, НЕМА.
    Ако е вака сега, само неколку дена што бев зафатена, што ќе биде понатаму?
    Штета што не можеш да се ставиш на мое место, да видиш како навистина изгледа. Кога работам по цел ден, немам време ни вода да се напијам, а за јадење да не зборам.. За на крај да бидам нападната за глупост.

Не е фер. Не си фер..

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Многу ќе ми недостигаш од петок до вторник, ама барем со твоите си, оди, ако. Битно ќе оладиш глава малце од тука, добро ќе ти дојде :inlove: :*

8. yawn

yawn Истакнат член

Остала си увијек иста (fingerS)

9. marama

marama Форумски идол

СЕ ладам! Ми се допаѓаат други.
    Почна сега да се трудиш, но чувствувам залудно е. Вчера кога ги гледав моите на куп помислив дека ти никогаш нема да се вклопиш во нив. Ти не си таков, ти со повлечен, не сакаш муабети, смеења и денсања. Ние сме целосно различни, да дури не се ни облекуваме слично, ти го велиш тоа.
    Не знам, сега сум многу збунета.

ajrin1617 and Adi888 like this.
  10. cigarce

cigarce Популарен член

искрено се надевам деке нема да се навлечам на темава ...
    ама верувај ми овде е местото каде можам да се испразнам ..
    се е исто,ништо не се сменило,ти чекориш по твојата патека како и до сега,а јас сум овде бе,сум седнала и како вол јадам ..
    знаеш би сакала да те навредувам и да викам по тебе да ти кажам дека те мразам и дека ми ги уништи сите планови,зошто не можам? дали и покрај се за разлика од претходниот ќе поминеш како светец?
    дали конечно можам да признаам дека преку врската со тебе созреав? дали се чувствувам задоволна што и покрај се нешто делев со тебе,или пак се правам будала и мислам дека сум доволно цврста за да продолжам?
    како после се да јас пак да седнам да испијам кафе со тебе? мислиш дека тоа е нешто како утеха?
    не! јас мислам дека тоа ќе биде залудно измачување..
    добро е вака,нека остане,ти кажав,нема да ме боли да те видам со друга,небаре да не треба да бидеш сам или јас да се залажувам дека не си ме сакал доволно па после мене си фатил друга? не! ти кажав најди си некоја али немој бе некоја утка,сакам да си имаш некоја фина да знам кога ќе те видам со гордост да кажам да тоа е тој,видете го каква врска има после мене,а не да биде тоа за една вечер...
    него ама што има да ти кажувам бе? самата ли да се правам ненормална ?
    некои работи се посилни од мене..
    не ветувам ама ќе се потрудам ова да биде моето последно писмо упатено кон тебе .

11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Мацоооо па ајде доста спиеш, стани да си играме нешто, досадно ми е...
    Мацоооо бе пааа, ајдееее :( ...

Ајде нанкај, жал ми е да те разбудам, толку ти е мила фацичката додека нанкаш, право бебе си ми ти, мутаво мое :*

12. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

..ќе ти вперам шлаканица..само да ме сакаш..

unique123 and crazylady like this.
  13. Offspring

Offspring Форумски идол

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Што да правам со кукавица како тебе ?! :envy:

15. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Јас само си ја кажувам вистината од реална гледна точка е така а ти можеш и до утре ако сакаш да се лутиш јас моето мислење не го менувам затоа што тоа е реалноста и овој пат сум во право јасно нека ти е по незнам кој пат .. ;) ;) !

16. cinderella5

cinderella5 Популарен член

ајде бе свињо јавими се да излеземе!!!!

Spell likes this.
  17. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Среќна сум и сигурна во твојата љубов. Што ми покажуваш секоја минута колку сум ти важна. Убаво ми е кога си покрај мене. И убаво ми е кога ми недостигаш. И кога знам дека сум ти единствена.

И се убаво, преубаво, и одеднаш... моето променливо расположение и одвратен карактер се на сцена.
    Вечерва немам потреба од тебе, не знам, не ме сфаќај погрешно, не ми требаат романтики, патетики и изјави на љубов, не ми треба твоето присуство. Сакам да ми недостигаш и сакам да се прашувам каде си.
    Можеби сум презаситена, можеби сум толку уморна што не знам што пишувам, можеби сакам малку да апстинирам, да побегнам во мојот мал свет, сама.
    Убаво е кога споделувам тајни со тебе, интимни работи, работи за кои знаеш само ти, ама вечерва сакам да сум сама.
    Не е воопшто твоја вина, но ме гуши. Ме гуши понекогаш толку многу љубов, ме гуши некој да ме гледа како Бог, да сум му се, неможам да поднесам. Длабоко во мене постои страв дека ќе ја разочарам таа личност, се повлекувам, мислејќи дека не сум доволно добра и дека неможам да му возвратам со исти чувства.
    Но, ти си тој кој ми треба, ти си ми љубов. И немој да се изненадиш ако утре те чека некоја од моите пораки за добар јутар, зошто мојата променлива природа нема граница. :worried:

кажи ми дека неможеш да ме смислиш, можда ќе ми олесни

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Пројдов со тебе низ сито и решето и денес дочекав нешто за што многу девојки сонуваат....
    И како да не те сакам?!
    Те обожавам гомце мое!

thelittle17 likes this.
  19. cinderella5

cinderella5 Популарен член

ауууууу колку беше добар вечерва... мх мх мх. и мојата желба да потраеја подолго тие моменти, ја уништи.

серко еден :devil:

20. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

http://www.youtube.com/watch?v=rB_Q1JIsQEo&feature=related

Побегни зорите ќе ги чекаме :inlove: