Те сакам мило,те сакам сонце,ти си ми се ејјј човече неможам без тебе телефонт го полнам на секој саат муабетот со тебе никогаш не здосадува ТЕ САКАМ ЉУБОВ МОЈА со тебе се чуствувам среќно,безбедно НАЈУБАВО !!!!!
Бидејќи го прочитав муабетот несакајќи..сватив дека си во право..никогаш ти го неам кажано тој збро..плашејки се дека ќе ме повредиш..фала ти за се..за сите нешта претрпени заради мене..фала што ме сакаш со сите мои мани..ТЕ САКАМ
I keep breaking my own rules playing your love fool Trying to forget about the consequence We keep saying we should and yeah we know we could stop But really what it all comes down to is It feels so good It feels so good, when I’m in your arms
Од никаде се појави. Што ми требаше сега ти овде. Не не. Во дилема не останувам ради тебе. Ти кажав отворено некои работи, се надевам дека ме сфати. И те молам не ми изјавувај љубов и остало. Не ми е дојдено сега до тие работи. И ќе ти кажам не губи си го времето со мене.
Незнаеш колку ми е убаво кога првото нешто што ќе го слушнам наутро е твојот глас, првото нешто што ќе го видам си ти и првото нешто што ќе го почувствувам е твојот допир. Ти знаеш како да ме смириш само со една прегратка, ме тераш да заборавам барем за момент на сите проблеми и нервози. Љубов моја...
Сакам да му кажам дека во мене секогаш може да гледа сестра, пријателка. Сакам да знае дека секогаш може да се потпре на мене, без разлика на се...
Leave your world and come to me. I'm closer to you than I seem Те љубам. И едвај чекам да те видам и да те гушнам силно. И да те бакнам на усните и на вратот.
...живи комедии си, како што бев кома транс вчера, ми дојде како кокаин. Епа можеш да замислиш каква бев претходно.
Те сака, најсериозно. Не ми веруваш? Сериозно те сака не се зае**ва. Ај мрш оди да учиш и да знајш дека те сака. Сериозно
Ме потсетува на тебе....далечен си ! а во последно време едвај чекам да се вратиш во градов http://www.youtube.com/watch?v=D_QWMprme7k