1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.651
    Допаѓања:
    2.476
    на тој едниот : теби је лако прогласит ме грешком, скупит све ствари и отич са смешком. Сад ти је лако а лоше кад крене одма се сетиш мене
    http://www.youtube.com/watch?v=zSpNuMi_7Ko&feature=related
    ама тогаш касно ти е веке :D

а на овој па новиов симпатија; ти немој да помислиш дека јас уште се замарам со оној , сеа ти ми се свиѓаш, срценце си :D фала за чоколадото :*

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.710
    Допаѓања:
    8.695
    лепото ми фалиш ми фалиш ми фалиш ама не знаеш колку ми фалиш да си ми тука ке те изгушкам ке те изгњавам и се по ред :*

3. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
    срцка си ^^ абе следен пат коа ќе те видам не те пуштам бееееееееееееее :$ одввај чекав да дојдеш ... сеа ја треба да идам :( сакам да те видам! ми фалиш :*

4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.410
    Ќе те барам за маж! Зборев со мама! Сакаме домазет... Ќе те гледаме како крал. :)
    Заслужуваш највеќе и не си свесен колку ме натажи прееска кога ми кажа за кај тебе дома! :(
    Во леген нозе ќе ти мијам секој ден после работа беее ееееј.... :D :D :D

А да, и ќе заборавев, те обожавам! :inlove:

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Ај оди шетај! :D

6. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    многууу сакам да ти пишаамм и да зборувам со тебе :tmi: амаа немам храбросттт :$

ветувам дека ке соберам храброст и ке ти пишам :$ ;)

7. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Ти си јогуртот во мојот живот. Ама си расипан.

Поминат ти е рокот.

А на се што му е поминато рокот,местото му е во канта.

На Pelikuna и Rock-a-Fella им се допаѓа ова.
  8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Кој си ти? Како си?
    Дали ме познаваш? Дали некогаш се потруди да ме запознаеш?
    Дали знаеш која ми е омилена боја, која ми е омилена песна, дали знаеш што ме тера да плачам?
    Дали знаеш колку пати ме расплака и дали знаеш кои моменти поминати со тебе ми се најубавите во животот? Дали знаеш колку пати ме разочара? Дали знаеш низ што се поминав и се погазив за да ти простам тебе? Дали знаеш што беше ти за мене?
    Незнаеш ништо, а и никогаш нема да дознаеш. Изгуби и онака.

Мислам на тебе денеска, мислам на она што го имавме, мизерија. Тоа ли било врска?
    Сум верувала во нешто што не постоело. Сум градела и чувала нешто што немало темели.
    Не се каам. Се срамам од самата себе. Сум можела да имам се што сум посакувала, а сум те сакала тебе.

Те заборавив за неполн месец, да! Не те сакам повеќе, не чувствувам ништо за тебе. Не си веќе важен за мене. Не допираш до мене повеќе, ги нема и твоите траги. Сама ги исчистив, никој не ми помогна. Не ти најдов замена. Не ни сакам. Остана така, дел од моето минато. Моја прва неуспешна врска. Остана спомен, убав и не толку убав, само спомен, ништо повеќе.

А тебе... тебе како ти е.
    Ми најде ли замена? Те гледа ли таа како мене? Ти прави ли толку вкусни сендвичи како мене? Игра ли сони заедно со тебе? Се буткате ли во кал и вирчиња како мали деца? Те засмева ли и таа како мене? Те буди ли со бакнежи, те успива ли со чешкање на грбот? Ја чувстуваш своја, како мене што ме чувстуваше некогаш? Ме бараш ли среде ноќ?

Неодговорени прашања.
    Едно знам, ти кај мене не остави трага, но јас сум сигурна дека кај тебе имам оставено многу. Оној што губи осеќа празнина, а јас не изгубив ништо.

Јас сум сега нова, јас се изменив кон тебе, а кон другите сум иста, нека не те лаже изгледот.
    Никогаш повеќе нема да бидам твоја, не ме барај за да не ја запознаеш новата јас, ќе ме мразиш.
    Ти посакувам да можеш да го најдеш во друга се она што можеше да го имаш со мене, ама тешко дека некогаш ќе успееш да го постигнеш тоа.

Ти благодарам што ме направи посилна личност и што ќе научам од твојата грешка да не ја направам јас ;)

На teddybear, caroline.costa, Peperutka90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
  10. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.654
    Фала што си секогаш карј мене, фала ти што знам дека секогаш ја имам твојата подршка, фала што знам дека секогаш можам да се потпрам на тебе, фала ти што ме сакаш безусловно а ги знаеш сите мои мани и негативни страни, фала ти што ми го разубавуваш секој ден, и фала ти што постоиш во мојот живот и си само мој...

И за крај фала што направи да верувам дека не се сите мажи исти, дека постои и совршен маж. Јас не верувам дека постои, туку знам-те имам крај себе.

Те сакам.

На LivingGlam и mims-89 им се допаѓа ова.
  11. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Ти благодарам што ми се најде на патот во мојот живот. Ти благодатам што ме сакаш што ме почитуваш, што правиш да се чувствувам девојка во секоја смисла на зборот. :) Ти благодарам што ме поддржуваш што си тука кога ми требаш. !

- Те сакам повеќе од сопствениот живот !! :inlove: :inlove:

12. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Вечерва цртам, го слушам Оливер Драгојевич и си плачам. Одбивам да го доцртам стрипов иако знам дека е за утре, се чувствувам толку немоќно и мизерно. Те сакам толку многу што речиси те мразам. Пред неколку саати неможев да водам нормална конверзација со тебе, секоја втора реченица, пропратена со инат и иронија. Зошто е тоа така? Нема никаква промена во твоето однесување. Што е со мене? И додека цртам, размислувам, донесувам заклучоци, водам разговор сама со себе, и сфаќам дека моето однесување е рефлексија на незадоволената потреба да те видам. И водам некој си глупав инат, како да е твоја вина, како ти да сакаш да комуницираме преку компјутер и телефон. Ми недостигаш многу. Не ми е потребно ништо друго освен да си ти до мене. Вети дека ќе бидеш, сакала јас или не, но вети ми дека ќе го исполниш ветувањето.

http://www.youtube.com/watch?v=9QgEU5seWIc&feature=related за добра ноќ :) извини..

13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.193
    Допаѓања:
    23.268
    Не враќаш на пораките.. хмм и така почнавме.. окејј ти праќам еден позз и запамти:

What goes aroung, comes back around! ;)

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bunny05

Bunny05 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    260
    Допаѓања:
    124
    Разочарана сум..од самата себе. Како можам на моменти да бидам толку голема идиотка? :x Ама срце мое си ти знам дека ме сфаќаш и тогаш кога јас неможам да се сфатам самата себеси,како денеска со моево променливо расположение.Извини за денеска,нема веќе (го мислам ова серизоно :) )Те сакам лепото моја :*

15. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    Не играм веќе шах со тебе! А бе ти мене ли слепа ке ме правиш, мислиш дека не видов оти ми попушташ цело време а? Па уште и глупа ке ме правиш демек златна таа 6 месеци учи шах да игра и освен фигури да реди друго не знае :devil: Ц Ц Ц јас академски граѓанин , со 300 дипломи и награди, првенец на генерација (уф ама се испфалив :) ) ти бе копук еден најде на шах да ми попушташ шо не знаиш една декларација на производ да прочиташ ако не е на македонски.

Демек малово девојче ај да не плаче ке и попуштам, не се лутам кога губам бе волу еден :devil: :devil: :@

Алоо свести се малце :fubar: :fubar: коњу еден шаховски ако раскопчам само едно копче од кошулава има сите потези и стратегии да ги заборавиш.

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.616
    Ти си единственото убаво нешто во овој грд свет. За мене.
    :l:

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Знаев дека си најискрената личност на цел свет! Ти благодарам што секојдневно ми покажуваш колку ме сакаш :* :* :* :inlove: :inlove:

18. Dafnee

Dafnee Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    1.929
    Те сакам...е фрагмент од нашата енергија.
    Ти и јас сме толку многу повеќе....

I know you well. I know your smell.. I've been addicted to you.

19. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    5.985
    Не ми се занесувај многу многу, слушна?! Да не си го окркаш на крај :rofl: :wasntme:

20. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.556
    Those balls are sensational!

Се шалам.

Dance my puppet. Dance. Јас ги држам конците, њ, њ!