There's nothing like you and I. We spent some time Together drinking, Spent some time just thinking About days of joy. As our hearts started Beating faster I recalled your laughter From long ago..
The wolf approached to the lamb wearing a lamb's skin... The lamb almost believed t'was real! Didn't open the door just yet... and then... something cracked! The wolf couldn't bear the pressure... He's a wolf! So the wolf left emptyhanded and promised to never come back again! So the chapter is closed... and I am free Farewell...
Кога треба да се видиме, јас ги бројам минутите што остануваат до нашата средба! Знаеш дека мразам да чекам, ама тебе би те чекала и многу подолго, затоа што знам дека ќе дојдеш...
Земи ме. Носи ме. Далеку од се. И од сите. Негде каде ќе можам да го слушам само твоето и моето дишење. И чукањето на твоето срце. Да лежам потпрена на тебе додека целосно ти припаѓам. И речи ми дека се ќе биде добро додека ме галиш ... Впрочем како и секогаш. Впрочем како и прееска. Толку лесно знаеш да го скротиш ѕверот во мене, и да се справиш со детето во мене. Сакам да се припијам до тебе и така да спијам. Додека ме чуваш ...
Стварно не можам да функционирам без тебе,пожално е тоа што е стварно така. Но јас ја ставив точката,а гума за бришење во животот нема. Крајот си е крај. Ќе издражам јас и без тебе.
Мислам дека утре конечно ќе го исполниш тоа твое ветување! -ФАЛА! Напади на љубомора, сваќам сепак ама немора да се толку големи
Ставив крај. Да знаев дека 2 години биле лага, порано ќе ставев крај. Многу убаво ме лажеше и ајт сега магла.
немозам да поверувам дека толку незност се крие во твоето срце , ме изненади знам дека јас и ти според хороскоп си одговараме(иако сме од различни верски определби, барем јас немам предрасуди, човек е човек, а дека имаш премногу добро срце и душа,имаш) знам дека ти недостигам, и ти мене ми недостигаш, и тоа многу(ама ете не ти казувам, ке ти казам кога ке се видиме) едвај чекам да дојде тој ден
си мислев јас ке биде полесно. ке си отидеме секој по свој пат па ке те заборавам како ништо! многу сум се лажела, не можам да престанам да мислам на тебе. А и жал ми е што немаме никаков контакт, барем да ми кажеше дека ти фалам. а сигурна сум дека ти фалам! толку беше прекрасно да се биде во твоја прегратка и едноставно да ме нарекуваш маза па сум маза знам прекрасно беше да се чуе тоа од твоја уста.. ех да бевме поблиску можеби другачије ке функционираше сето ова но не сме ... многу сме далеку сега се врати на твојата рутина, преку цел ден работиш а мене? мене нема кој да ме смее за време на твоите паузи, нема со кого да пијам пиво и да бидам само своја .. како можеш да бидеш толку совршен а толку далечен?
добро добро, ќе дојдам во понеделник Aма само на 3 дена ! Aма после ако не положам ти ќе бидеш крив Mајмун еден, само фикс идеи имаш во тоа главчето Mе напна, дојди дојди сакам да те видам! Eпа и јас сакам да те видам да те овај де Aјде во понеделник идам со првиот бус A сега идам да учам, зашто и за тоа ме замараш
Фала ти што ми ја разубави вечерва. Да останев дома само ќе се мачев и ќе се нервирав, а ти ме расположи многу. Нека ми биде мака сега и нека ме боли глава. Who cares ... I'm happy. love you.