Сакам да те видам, чекај не, не "сакам" туку умирам за да те видам, да те гушнам, да се изнаприкажеме, да пиеме вино... се се!!! Извини што не ти кренав на мобилен овие месец дена, не можев само јави се утре да те слушнам те молам.
ќе те умрат брат ти и идната ти снаа ае остај ги ти нив да си гледаат цртани ах ако не бев јас кој ќе те извлечеше од таму
Што би рекла и тетка Веси Nisam htela ljubav s tobom nikako, nikako a ti mi se desi eto polako, polako голема благодарност до Google за lyrics-от
Не ти враќам тралалала! Не ме испотресе пораката. Конечно можам да кажам дека I`m over you!!! Неизмерно сум среќна а вчера само што напишав дека засекогаш ќе ти оставам трага Фак ју
Lako ces ti bez mene, al kako cu ja bez tebe?!! Многу многу ќе ми недостигаш. Не можам да си го замислам животов без тебе...
You are the one You’re my number one The only treasure I’ll ever have You are the one You’re my number one Anything for you ’cause you’re the one I love You’re a fire and desire When I kiss your lips, you know, you take me higher You’re addiction my conviction You’re my passion, my relief, my crucifixion Never leave me And believe me You will be the sun into my raining season
Злато мое најубаво! Ти се верува ли колку брзо поминува времето, кога ќе се сетам на некои работи ми се чини како да било вчера... Штета што ништо од тоа неможе да се повтори. Но доаѓаат нови, уште поубави денови. Те сакам!
Денес ептен си buzy a :geek: ? Само еднаш ми се јави, а јас тогаш спиев па ништо не те разбрав. Call me кога можеш
Било како, јас сеуште мислам на тебе.. Не дека те сакам, ама ете во мислите ми си.. Се Мислам дали можеше да ни потрае, или се беше минливо..