take me away, a secret place a sweet escape, take me away take me away to better days take me away, a hiding place http://www.youtube.com/watch?v=gte3BoXKwP0&NR=1 there is a place that i go that nobodys knows where the rivers flow and i call it home and there is no more lies in the darkness there is light and nobody cries, there is only butterflies
И увек свечано обечам, а знам да лажем у себи, да чу престати да се сечам, ово је последња песна о теби...
why i think i dont love y those days ........... is it pms or that you havent меншнт our next metting
Свесна сум дека никогаш повеке нема да биде исто.Ама ти благодарам што се трудиш да ме вратиш.Разговорот што го имав со тебе ми помогна да сфатам и дека не си толку лош како што се правиш.Не си ти крив што се трудеа да ни расипат се што имавме ама наивност си е наивност,овде не можам ништо да сменам.Ти благодарам за поканата,ама ке биде потребно време пак да ме освоиш и да ја вратам довербата која ја имав во тебе.Не те мразам,ама не знам ни дали те сакам.
Ми се спија и ми е мака ич не ми се шета ама ич и ме нервираш многу ме нервираш уствари не ме нервираш ти хормниве ми се разработиле и сите ме нервираат и тоа многу
Сакам да живеам...................Ми се шета имам четири дена слободни од работа от кој денешниот ми пропадна благодарение на тебе и твојата работа.Пукнав дома со домашните обврски се чуствувам состарено.Утре сакам рано сабајле да ме водиш на викенд било каде имам три дена слободни.Жално е на ова топло време дома да седам.
Сакам да те видам, ми недостигаш,деновите ми минуваат бавно .... ајде уште малку па ќе си бидеме заедно-едвај чекам да се вратиш
We've been together since way back when Sometimes I never want to see you again But I want you to know, after all these years You're still the one I want whisperin' in my ear You're still the one -- I want to talk to in bed Still the one -- that turns my head We're still having fun, and you're still the one You're still the one -- that makes me laugh Still the one -- that's my better half We're still having fun, and you're still the one You're still the one -- that makes me strong Still the one -- I want to take along We're still having fun, and you're still the one Changing, our love is going gold Even though we grow old, it grows new You're still the one -- that I love to touch Still the one -- and I can't get enough We're still having fun, and you're still the one You're still the one -- who can scratch my itch Still the one -- and I wouldn't switch We're still having fun, and you're still the one You are still the one -- that makes me shout Still the one -- that I dream about We're still having fun, and you're still the one You're still the one, yeah still the one We're still having fun, and you're still the one
Јас и ти. Несовршено совршени. Едноставно те гледам и сфаќам колку проклето те сакам. Толку си добар. И толку си мој ...
еби се мислам дека веке претера,сакаш да се правиш фраер а? Епа ај да видиме фраерчино утре кога ке станеш како ке се оправдаш за срањата кои ги дознав сега.... Е*БИ СЕ КРЕТЕНУ!!!
Фала ти. Фала ти што ми ги простуваш сите испади, што по сето мое вриштење ме прибираш со раширени раце во прегратка. И секој пат викам дека ќе бидам посмирена, но не можам против тоа. И затоа извини. И те сакам. Најмногу.
Офтопик: Оооооооооо Пупи,колку ме разнежни,а скоро цела недела имам чувство дека кожава ми станала ѓон и ништо не допира до мене.И да го сакаш,тешко се наоѓа личност што ја поднесува нашата „женска тортура“,а сите понекогаш знаеме да бидеме доста напорни.И голема доблест на еден човек е кога знае да каже „Извини“. Онтопик: Мажуле мое,моја успавана лепотице, додека ти слатко спиеш,јас штрацкам по тастатурава што побрзо да им кажам на сите феминки дека многу те сакам!!!
што се лигавиш бе лигајчар еден па до мене си стоел кој те виде не ни ми требаш имам некој што ми значи онолку колку шо не можиш ни да замислиш
Знаеш што.....што сакаш прави, кај сакаш оди.....едноставно веќе не се трудам околу тебе, доста е.....можеби злобно од моја страна, ама си ветувам дека од вечерва нема прва да превземам иницијатива....без разлика на ситуацијата твоја во моментов, јас си имам граница, а таа е овде и сега! За месец ипол ќе видиме што ќе биде....џа или бу Сега и јас ќе искулирам....или барем ќе ти одглумам, ама си ветувам пред цела фемина дека не правам ни чекор повеќе кон тебе прва во остатоков од перодов