Фала што ми овозможи една преубава вечер.После толку време повторно се почувствував сакано,важно,среќно...Ти си тој што ме исполнува бесконечно,што знае да ме насмее кога сум најтажна,да ми помогне кога ми е најтешко.Фала што постоиш во мојот живот...
Мил си, најмил си! Најмногу Те СакаМ! и знам дека ми спремаш најубав подарок за роденден, зошто си срцка! Ама не е битен подарокот, колку што си битен ти во животов мој! Срце мое!
Се лажам самата себеси дека не те сакам, ама не е така во душата сум еден патник, кој неизмерно скита и чека само да помини еден со тебе.. Те сакам неизмерно многу!
Морам да ви кажам на сите 3 макар што никогаш нема да видите .... 1.Твојата љубомора е БОЛЕСТ барај чаре може има лек , а јас да бидам во кафез 2.Ме ставаш во незгодна ситуација се надевам алкохолот денеска ме допираше и ми зборуваше ... Ај нека биде така , еднаш ти кажав треба да е јасно .Те сакам во мојот живот се надевам нема лошо да заврши 3 . Колку ми е мило што се смиривме ... Единствената светла точка вечерва можеби Не знаеш колку ми фалеше и колку не ми беше сеедно на твојот ИГНОР. Ти дадов до занење како те гледам . Се надевам дека нема да имаме уште едно шпанско сценарио.. Навистина си ми мил кога ќе те видам како да ми светнува нешто .
извини но веќе неможам да се влечкам со тебе. не ме привлекуваш,.немам никакви чувства за тебе ... бивши си и така и ке остане.. чао
Извини што те излажав дека спијам Те сакам да знајш,овие се денови кога те сакам и ми требаш А вечерва беше многу убаво да знаеш
Глуп си, глуп си, глуп сиии... џабе ти се и дипломи и бизнисот Незнаеш муабет да направиш со мене, а со сите други знаеш, ко да ти се сплеткува тоа јазикот Неможам више да се замарам со тебе
Конечно си го исполни ветувањето од пред еден месец фала за прекрасната вечер и за сите најубави зборови
Во кој филм си влезен? Не оди. Немој да го правиш тоа. Немат потреба. Не ме имаш добро запознаено. Само немој да одиш, немој, немој... Те молам немој!
Ме повреди многу, никогаш нема да ти простам. Па и уште мораше на сите да му кажиш ако уживај си не знаеш со кого си фатил работа
Што се случува? Толку ли станав одбивна и одвратна што веќе ни еден е*ан сигнал не заслужувам цел ден? Толку ли е убаво само очајно да дремам пред компјутер и да зјапам во телефонот?? Да, јас имам разбирање за зафатеност, и ја знам ситуацијата, ама 3 смотани секунди се во прашање. Ни толку ли не вредам? А рече секогаш ке најдеш време за мене... Порано што и да беше, знаев што се случува и ми беше мирна душата, а сега? Сега секогаш треба да пробам да сфатам како е и ред други оправдувања за кои како да е веќе сеедно јас што ке мислам, дали ке ме повредува тоа и како ке реагирам на истото. Премногу време издржувам за наше добро, ама неможам веќе, преслаба сум а немам никаква поддршка. И после секоја моја реакција, сфаќам дека јас сум си крива. Ама сепак ми недостига и личноста која знаеше да ме изненади со по некоја рандом порака што ке ми го разубави денот. Сфаќам дека се нема кредит, сфаќам дека има работа, ама...толку ли избледев во твојот живот што веќе е сеедно дали ке се најде време за мене или не? А не барам многу, ниту сум опсесивна по цел ден да контролирам, никакви екстремности, дури и подпросечни барања имам. Искрено, се прашувам дали некој што неизмерно сака навистина може да издржи цел ден без да даде ниеден знак на другиот? А порано не беше така. Може премногу сум носталгична ама не е моја вина... Ако ти значам барем 10%, направи нешто и извлечи ме од оваа мизерија во која се наоѓам...
Ме изненади..после скоро 6 месеци те видов,случајно,не очекував дека ке ми проговориш нешто ако некогаш се сретнеме,но ете дојде тој ден,застана и се поздрави,ме праша како сум ме прегрна,ме растревожи да знаеш,мислев дека не ми значиш повеке ништо,но се разбудија старите чувства,не ми беше толку сеедно како што си мислев до сега..сите слики во моментот почнаа да ми се навракаат,кога замина пуштив некоја солза,сакам повторно да те прегрнам,ти ме знаеше најдобро од сите... би сакала да те сретнам повторно...
златен баш и не незнам што да ти кажам...уствари ...ке ти кажам дека те сакам многу иако ме повреди и секој ден се повекје ме повредуваш...и знам дека морам да те заборавам ама тешко е сепак ке се видиме оваа недела ...туку ај доста е.лав ју вери мач