Би му кажала на едно детенце....ах кај ми беа очите 4 години делевме иста просторија, а јас не сум забележала колку си само....НАЈ Тогаш бев заслепена од плави момци, занесена по едни зелени очи....а сега сега сакам такви како тебе чоколадни си црни очи во кои можеш да се изгубиш Да сега пола град трча по тебе, а ти сеуште си она скромно детенце што го познавав од училишните клупи, приземјен и љубезен, едноставно да те грабне човек и да бега. Блазеси и на таа која ќе се перчи покрај тебе, а за мене ќе останеш само школско другарче со кое ќе си разменам насмевка, прегратка и 2-3 реченици на поминување
Само врати се,сакам да разговараме ...имам многу да ти кажувам. Се надевам дека постои можност се да е како пред две години...да се смееме заедно и да се исполнуваме како во оние наши први моменти
Потиснати емоции. Толку многу зборови имам да ти кажам, а само немо те погледнувам. Ти, мојата најголема поддршка, утеха. Другар и љубовник. Во тебе го најдов сето тоа што го немам. Вечерва сме странци. А се познаваме толку добро, толку долго... Горам од желба да ти се јавам, а веројатно и ти. Но ти не заслужуваш. Денес те мразев, те сакав, ми недостигаше, ми требаше, како и да е, ти не беше тука. Најтрагично од се е што безрезервно верувам во луѓето, а ти не беше исклучок. Од нејзе би очекувала СЕ, а од тебе воопшто. Те молам упрости си ги работите во твојата глава, зошто се премногу комплицирани. Јас не те разбирам и нема да те разберам, изгледа сум демоде, можеби така опстануваат денешните врски. Јас и ти би фунционирале совршено во нормални услови, а во вакви абнормални, верувај дека нема далеку да стигнеме, колку и да се вложам.
иако понекогаш знаеме да се испокараме како ненормални, сепак не постои нешто на светов поради кое би те сменила, те сакам, дури и кога се ку*чиш и провоцираш, те сакам таков каков што си, и не би менувала ништо на тебе,
Ти благодарам за прекрасново видео што ми го посвети на мене http://www.youtube.com/watch?v=FpewxrMw6_k ти благодарам што ме смируваш психички пред многу важен испит Ти благодарам што влезе во мојот живот и ми го разубавуваш секој ден те сакам најмногу срцкасто мое
Ти си проблем, што сакам да го имам,ти си дрога, што сакам да ја примам,ти си тајна, што смртно ме занима ти си грев, што на душа го зимам!
Те нема цел ден да се јавиш.... хихихихихих... Баш да видиме до кога ќе издржиш, а не си свесен дека јас нема да те побарам Умре тоа време, кога јас те барав тебе
Мило најмило мое не си свесен колку ми фалиш сакам сега да сум до тебе како шо си такво уморно, поспано, капенко.... нема да те малтретирам само ќе си лежам до тебе и ќе те душкам и ќе си сум среќна шо те гушкам/ме гушкаш..........ааааааа па ќе пукнам не е фер ова сакам да сум до тебе.... А мило знајш шо? а да ти дојдам јас тебе утре не е најубо? ИЗНЕНАДУВАЊЕЕЕЕЕ
Tonight I will love love you tonight, give me everything tonight, for all we know we might not get tomorrow, Let's do it tonight!!!
Утре да ме разбудиш порано. Сакам онака кога ќе ме разбудиш ти.Не бе не сакам,обожавам. Те сакам душичке.
6 преубави годино со тебе најмило мое Да ни се множат и секогаш да бидеме вакви среќно заљубени и полни со разбирање. Ми фалите најмногу на свет ти и тоа секси газе Фала ти што постоиш те сакам!