Симп 1. Среќен пат.. се гледаме за неколку месеци! there's no more words to say! Симп 2..аууууу не очекував дека ќе ми зборнишшшшш..преубав како и секогаш!
Да ме сакаш ама јас сум онаа тврдоглава што за секоја ситница се лути,ти си тој што го барав јас а за жал секогаш налетував на погрешниот..ама ете тоа е ,овој ден и сите поминати денови ти ме правиш да се чуствувам убаво,среќно,спокојно,да благодарение на тебе јас ја носам насмевката можеби се каравме но ние се сакаме и верувај од ден на ден мојата љубов е се поголема и поголема те сакам
Злато мое, фала ти за најубавиот подарок!! Највозбудена сум, неможам да заспијам...само го гледам! Знаеш што сакам! А пред се, знаеш дека тебе најмногу те сакам!
1, ХЕЛОУУУУУУУУУУ горџес. Збеснатка сум троа. 2, А тебе, тебе да ти кажам дека ќе те ставам на проценки и тестови. Мојата интиуција никогаш не згрешила досега.
...те фатам, те рашљакам, има мрсулите горе на плафоњерка да си ги бараш, смотан низаеден . Цел ден се к*рчиш, и пак прееска пикна опавчето во гз и дојде да се умилкуваш, па и уште ми трепкш со тоа очиштата 5 банки, ахх бре Петко, Петко... И да знаеш не ти бев лута, само кејф ми беше да те гледам како се вртиш окулу мене, и бараш внимание. Нема со мене трте-мрте Ај сеа бришка, и земи фати тоа книгата не се занесувај не си ти вундеркид за 2 дена 500 страни да научиш
Она што имав да ти го кажам веке ти го кажам т.с. напишав само чекам да прочиташ Спојлер знам дека е многу скромно но толку ми даваше инаетот следната година повеке ќе ти напишам
I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you, I miss you. Се надевам дека вечер ќе биде се како што планиравме, а и како што си планирам јас love you.
Дека време е да ставиме крај на врската ... дека му посакувам се најубаво секогаш ке го сакам но како пријател ... дека се ми премина во навика и несакам веке да му го трошам времето а ни јас моето Дека ја нема веќе таа возбуда како порано ... дека последниве 3 месеци се ми е радиреда Тешко ми паѓа да те оставам но подобро ке биде и за тебе и за мене Секогаш ке сум тука како најдобра пријател за тебе и ти посакувам да бидеш најсрекен на свет... Двете години со тебе поминати беа супер ... но доста е не ни оди веќе Време е да почнеме нов живот ... секој на својата страна Аххх како да му го кажам овааа ?????????
Од твоите усни „НЕ“ не сакам да слушнам, не знам дали ни е прв или последен пат, сега или никогаш, после прашање е дали некогаш ќе има ваква прилика за тебе... А ти патувај, понекогаш пиши ми, јави се, сети се на златннокосата....
.... Време... Спакувано во фолијата на Универзумот....во него ти и јас! Со сите лудости, со сите воздишки, со целата љубов, нестрпливост, страст....и една кутија со сува лаванда на полицата....го дишеме заедно. Времето...во овој простор, во овој наш мал налудничав свет. Љубов!
.....срам..... доста е веќе!!ајде признај дека си луд по мене и дека неможеш ни секунда да бидеш разделен од мене !!!но твојот срам прави нашата љубов да се одолговлекува а тоа многу ме повредува
Сите тие девојки можат да те погледнат уште милион пати но никогаш нема да можат да го видат она што го гледам јас !!! !
Јас сум најголем слабак и емотивец што може да постои. Знам дека е време јас да свртам лист и да кажам крај затоа што не можам да те трпам тебе и тоа што го правиш, немам сили веќе верувај немам сили. Кога сакаш , како сакаш што сум јас ?? Робот?? Ама како ај како да ставам крај кога не можам т.е не дека не можам НЕ САКАМ зошто ќе ме боли како што ме боли сега душава што да правам м ? Ох, како да си помогнам КАКООООООООООООООООООООО???????????????????????????????????????????????????? Ти сигурно не можеш освен да бидеш поладен отколку што си сега СТОКА грда
тиквар еден до солзи ќе ме доведеше , ама ете што било , па три пати ми повторе дали пак бев излезена , шала на тон ми направи
Море, цел ден те чекам да ми се јавиш. Не ти вртам викам да не те деконцентрирам додека работиш, ама тебе не ти текнува да се јавиш