Закопај се во саксија и цветај! Да го правеше ова секогаш кога ти го викав, ќе испаднеше цвеќе за мирисање и од тебе. Вака, назад на старо сме, пак.
Момак број 1- Што си бил ти фин кога сум лута. Што епитети ќе беа тоа што денес ми ги кажа, па и вчера. Можеш сега да ми се јавуваш по 10 пати на ден (иако страшно ме нервира), а? Ќе разговараме пак кога ќе дојдеш Момак број 2- ако ми пуштиш уште еднаш само песна на фб и стих ќе те блокнам. Пиши ау, па после. Момак број 3- не , не те сфаќам погрешно. Можеби сакаше да ме плеснеш, ама сега може сакаш другарка да сум ти, м? Или едноставно мислиш на мене? Што и да е , нека е се дур ти се јавуваш, а јас немам потреба. Момак број 4- ме изненади синоќа многу, преубава посвета на песна. Не очекував дека ќе се појавиш после толку време ама ако, ми годеше. Деновиве постојано сум со насмевка благодарение на вас.
Боли...многу боли... После 4 и пол години да ми збораш така и да не признајш ништо од она шо го имавме...ДА се осмелиш да ми кажиш такви работи...Па значи не ме сакаш...Си ме сакал ли воопшто? А јас будала се надевав заедно да имаме иднина...Ех луда главо,кај ми беше паметот,па ти си како некое дете разгалено,па ти си бил сериозен...да бе да,незнам кој ти ја полни главата со глупости или парите ти удриле во глава,ама тоа понашање со мене никогаш поќе! НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАШ! Ме боли,те сакам,ама нема да ме имаш така...Шо се замислуваш,Господ? Не,ти си обично ѓубре шо незнај да цени. Можи не сум каква шо ти сакаш,ама сум многу подобра од тоа,и од тебе,не сум расипана како тебе,и не,не ми е само секс во умот,како шо ти е тебе.А ко е така,најди си некоја шо ќе ја е... , а мене нема да ме имаш,џабе сум те сакала,џабе шо се борев за нас,џабе шо одев против сите...ОДИ СИ,подобро ќе е...
1 - најубаво најслатко и мило суштество си! мирно повлечено и фино! 2 - досаден си веќе! зарем не сфати колку ме гушиш?! олади малку и остави ме на мииираа бе човекккк! неми се звони не ми пишувај....оладиииии 3 - прекрасен си како и секогаш и го имаш најубавото лице.Иако ме повреди никогаш нема да имам лошо мислење за тебе,. никогаш !
Yes indeed. Ти ги обожавам таквите моменти полусрамежливи, малку романтични, полни со љубов ... (И многу ми значат, иако не покажувам баш баш.) Yes indeed, сакам кога стоиме на мојата улица, комшивката виснала на прозор да не закасни а јас и ти гушнати. Yes indeed ги сакам цвеќињата. Жолти. Знаеш кај да удриш теле. Директ. Стојат на маса, и ми прелажуваат насмевка на секои 5,(ок лажам, на секои 2) минути. Yes indeed, сакам да те гризам. Многу. Премногу. И за крај yes indeed сакам кога шетаме и додека ме држиш за рака те гледаат девојки и јас се перчам како паун мислејќи си совршен е прекрасен и мој. Само што нема да ги слушнеш во живо тие зборови. Мх. Ма би те изела моментално.