колку сакам да го знам проблемот ама нешто не е како што треба, знам јас само ти си засегнат со тоа, никој не се замара за тоа... ептен е голем проблемот , тажен си заклучок - истото од пораноооо? ма нееее, само тоа не
Кога не си овде, полесно ми е. Ме мачиш, се уште. Имај убав пат, чувај се... А јас ќе си фатам друг. Зошто ти не заслужуваш да бидеш сакан од мене. Или како што би рекла мојата драга Реми.. Тебе ти треба мама, душо, а не јас! Порасни.
Очигледно е дека патиштата одамна ни се разминале ама никако тоа да си го признаеме себеси Имај си убав живот,јас повеќе неможам да го трпам тоа што го правиш
Немој да се лажеш и да ја злоупотребиш мојата преголема доверба во тебе и слободата која ти е дадена, зашто ќе зажалиш . . .
Ме изнервира многу и не ти се јавувам повеќе дека само јас треба да зборувам, тебе зборовите со клешти да ти ги вадам, а и тие што ќе ти ги извадам се некако премногу формални и службени. Ме нервираш и ќе видиш како е кога и јас ќе ти направам така
Уште не можам да поверувам што ми кажа вчера.Сакаше сама да ме оставиш во проблемот!Но на крај ме заштити.Сепак не можам да се однесувам како ништо да не се случило