Несакаш да знаеш што вистински мислеле за тебе моите пријатели. Сето тоа премолчено пред мене, за да не ме навредат секако. Убаво е да се знае, убаво е кога некој ќе ми каже ТОЈ НЕ БЕШЕ ЗА ТЕБЕ, ЗАСЛУЖУВАШ МНОГУ ПОДОБАР! Различно излгедаат работите кога ги набљудуваш од страна без оној идеализирачки поглед
Два дена откако си замина а чинам цела вечност. Ми фалиш бре. Едвај ја чекам таа пуста Сабота http://www.youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q&ob=av2n
Среќен си за мене, ти се гледа во очите, а и јасно знаеш да искажеш... а јас сум уште посреќна што си до мене. Те љубам
Е тоа беше љубов!!! И да, боли... Цела сум со рани од таа наша љубов. Ама барем сега ми докажуваш дека вредат раниве.... А маст од невен ги лечи и тие рани... Ќе те мачкам и тебе после Јас, сонце, после 12те саата поминати со тебе, заспивам и те чекам да дојдеш да си легнеш до мене... Мама е известена, те чекаме на спиење
Што ми требаше да се потсетам на средно.. Тешко ми е мачорче, тешко ми е. Ти текнува ли колку бевме блиски? Без обврски, не бевме напнати и уморни, цело време само за нас.. Ајде побрзо стани од спиење, сакам да те слушнам ептен..
соце мое заврши распустот,но не и ние од самата помисла дека нема да се видуваме секој ден мене ми доаѓаат солзи нема да бидеме секој ден заедно како до сега ах леле проклето школо кој те измисли на срцево како да ставам клуч на работи кои се случија ова лето ,ако ми се има нешто случено убаво тогаш тоа е сега ова лето овој распуст и да јас бев најсреќна покрај тебе ах само кога ми текне кога си спиевме заедно а што сега ??? Не дефинитивно јас нема шанси да издржам без тебе туку ајде нека е со помин а и таа твоја работа и таа ни ги ускратува можностите да си бидеме заедно ајде нека мине тоа време што побрзо нека дојде зима јас и ти бак да си бидеме заедно а после тоа се наедевам дека ке биде полесно ТЕШКО ке ми биде без тебе срцка те сакам ама највекеееее ти ме правиш среќна и тогаш кога мислам дека животот нема смисла
Oхохоохохох море ти знајш како се гледа жена или не ! E ако де ќе ти помогнам ама после не се жали ако не ги наместам убаво ! Aбе кај те оставам сам да ги правиш тоа п..кој знае колку убаво ќе излези целава работа !
Фала ти што го избра најбезболниот начин за раскинување..ме прави среќна тоа што не ме повреди, што реши на ваков начин да ставиме крај на сето ова. Искрено не очекував од тебе ваква разумна постапка. Фала ти за се до сега сторено за мене. Незменлив си. Како што кажа самиот дека не вреди нешто што не оди уште од почеток да се турка со сила и дека неможеш да живееш знаејќи го тоа- Јас се повлекувам. Ова беше твоја одлука-јас само ја прифатив. Но, што е тука е ќе помине секако, нели ти велеше времето ти ги излечило сите рани, па и ова ќе помине ко да не ни било ништо. Биче боље.Хоуп соу
.. Прекрасен си... Во секоја смисла на оваа испрана флоскула...Во длабочината на зборот...Во неговата суштинска морфологија... Да не постоеше ти..Немаше ништо да биде прекрасно... Немаше ни овој збор да постои...
Не е никаков проблем, ти само шетај и заборавај на ветеното. Ај штом така сакаш памти па врати и јас ќе заборавам дека сум се договорила со тебе и ќе си одам со другарките идиот еден. Ако не дојдеш за пола саат нема ни да ме најдеш. Така да си знаеш
Можно ли е да реагираш толку непромислено во толку важни моменти? Тоа ме нервира кај тебе, кога ќе почнеш нешто заврши го, не ме оставај само мене... Се нервирам, напната сум до бескрај...додека чекам да ми се јавиш.
БРАВО одличен глумец си,и самиот се пофали еднаш...ама ете слепило што да се прави.Само сакам да знам зошто м,причина...кога ќе размислам подобро е да не знам.