I could feel it go down It is sweet I could taste in my mouth Silver lining the clouds Oh and I I wish that I could work it out http://www.youtube.com/watch?v=uVmHF1EIFb0
Poljubi me, i budi tu... nek srce lupa kao da je prvi put... http://www.youtube.com/watch?v=Hl8Dbty2 ... re=related
Сите очекувања паднаа во вода..си дојде и шо !!! Пак старите прикаски за мали деца,ми се правиш рамнодушен на се а уствари НЕ СИ !!! не ме нервирај оти ќе експлодира атомска бомба .Да да требаше да се видиме ама ништо оти ти се направи паметен,ќе дојдат и моите пет минути, а додека да дојдат ќе смислувам шо ќе се случи во нив.Не се секирај вака не те оставам!!!-се ќе си наплатам. Се повеќе и повеќе ме разочаруваш и навистина незнам што ќе се случи...
Ајде коаг ќе помине времето да си дојдеш,па на дождот да излеземе гушнати да се прошетани стиснати под чадорот...ех како ми недостигаш...
ај не се праи мутав и прати ми меил цел ден чекам да видам да видам како ти испаднала таа презентација
кога ти пишав дека ми недостигаш, и пиши кога ке мозеш да се видиме, мислев дека нема да ми вратиш, но ме изненади , и ми врати и призна дека ти недостигам повторно сам си призна конечно утре ке те видам, конечно, едвај чекам да те гушнам, иако си крупен ко гаргамел , а јас така малечка ,таман за појадок сум , ама сепак фина личност си, и добра душичка имаш
АБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ сега ли најде да одиме бе, врне бе. Леле бе. А ти дожду, подитно да престанеш. Ова е заповед.
многу сакам да те видам да се испричаме убаво за цело ова време што не бев тука...глеј касни ке те утепам ти стана навика да те чекам!! е овој пат да знаеш дека 1 минута не чекам да се научиш
Зар веруваш во мене? Јас сум привид што ги нуди сите можни облици. И веќе одамна тоа не сум јас. Тоа е некој што ме глуми и ужива во досада. ...Не мисли колку си љубел.. и дека љубовта е се што ти е потребно. Погледни! Ќе видиш само еден обичен смртник без концепт за револуција... Јас сум човек кој живее во страв, кој се плаши... Не знам дали остана бар малку љубов во мене, или се исчезна во времето. Осамен и уморен, трагам очајно.... единствен разлог да продолжам да живеам. И нема начин да ме промениш, се што можеш е да ме убиеш...
На сите нервози и тежок период, ти ми фалеше со твоите глупости. Каква поддршка си ми ти? Зошто кажуваш дека за се ме разбираш кога не е така. Од ништо правиш нешто, епа не ти попуштам па што сака нека е. Слободно лути се. Гајле ми е.
Немој да ветуваш ако не си сигурен....Некои шанси еднаш се добиваат,може ова е твојот момент за успех,следи го....А,ако нешто најнајпренајмногу сакам во моментов,е да збришам од испитиве и да ти долетам,па да се мачиме со јазичните бариери,да шеткаме,да јадеме,и да продолжиме каде што застанавме пред месец дена....на почетокот бевме,нелии?
Злато колку брзо успеваш да ме смириш, а толку ти бев љута Те сакам бе душо, и само продолжи да ме изненадуваш убаво. Остани искрен, вреден како што си и ќе видиш уште колку многу успеси ќе имаш, а и јас покрај тебе . Секогаш ќе бидам покрај тебе. Те сакам
секој збор би бил ... ти си најголемото... незнам како да го започнам ова,имам толку многу да му кажам но ќе си зачувам во себе .. си знаеш ти што значеше или што требаше да значи овој ден ... и маршшш ќе те молам,немам нерви за тебе
Бравооо, си легна без трошка грижа на совест, ме остави без спиење ваква . Ти навистина си слеп и глув за мене, ти мене не ме чувствуваш како дел од себе, ти си ладен како мраз, ти не знаеш да споделуваш ништо со никого, ти си робот, а не човек,пак ќе кажам за мене,за „некои“ можеби не си.Колку за пример, мојата најблиска другарка по телефон што ме слушна ме примети дека нешто не е во ред, а ти знаеше и настапуваш на сцена со твојот стил на решавање на проблеми и пречки - молчење.