Те сакам и кога заслужуваш и кога не заслужуваш, и кога те мразам, и кога ми иде да те гаѓам со пиштол у чело, и кога си нежен, и кога ме фаќаш така машки за струк, и кога се дереш, и кога се лутиш без причина, и кога тресиш глупости, и кога молчиш, и кога си љубоморен, и кога си здодевен. Те сакам затоа сум и тука, за даТе сакам и во твоите најсветли моменти, но и тогаш кога го допираш дното!
Whenever I'm alone with you You make me feel like I am home again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am whole again ... However far away I will always love you However long I stay I will always love you Whatever words I say I will always love you I will always love you Whenever I'm alone with you You make me feel like I am free again Whenever I'm alone with you You make me feel like I am clean again http://www.youtube.com/watch?v=NCtIih2HR8Y
Симп.1 ..Шо да ти кажам бе мило?? Ми ветуваш едно а после се прајш наглуп,зошто ми даде лажна надежжж..зошто..како и да е шо сакаш мисли,прај..не се нервирам ама ич..единствен си?? ..не си има 100 пати поарни од тебе! Шо и да напрам за тебе, пак нема да чинам! Мој те поглед не препознаје! Симп.2 ..Преубавв денес агеннн!
Те сакам најмногу на цел свет. Преубаво си поминавме вечерва, така ќе биде и понатаму... се се враќа во нормала, дури и поубаво е од претходно. Помина лошото, помина...
Уфффф како те мразам кога ми ги носиш чувствата во крајности,во еден момент толку ме нервираш,а потоа толку многу сакам пак да те гушнам...На ова крајот не му се наоѓа...Ама...ТЕ САКАМ! Кој можи против срцето?
http://www.youtube.com/watch?v=-46b8yvF ... r_embedded Сите лажни извори пресушија вистината и лагата се срушија се е бесмислено ова е добро смислено Има лузери има победници има фраери има и бедници има и такви мали ситни никакви Сега слушни ме сакам без трошка срам да ти покажам колку очајно си ми потребен ајде гушни ме ова ми личи на добра причина да се предадам и стиснам во тебе Сите лоши времиња се врели и сите скапи вина се пенливи и сите лаги за тебе ми се преблаги Сега слушни ме сакам без трошка срам да ти покажам колку очајно си ми потребен ајде гушни ме ова ми личи на добра причина да се предадам и стиснам во тебе Те сакам !
Срце мое и за верување си и не си си затоа што си моето хани кое многу си го сакам и коа ме сака не си затоа што си машко нема да верувам во тоа што ми беше кажано, и се надевам дека нема да биде залудно
Да не ми се секира многу бидеќи јас го сакам многу и никогаш нема да го излажам или изневерам Те сакам гулапче мое најубо
И без ниеден збор се разбираме... Ме познаваш кога нешто не е во ред, познаваш и без да ти кажам, а тоа многу го ценам. Те сакам.
ете..те видов.и ништо не ми беше..нема пеперутки....тоа значи..се разделуваме тука..мило ми беше што те имав..ама злато јас такво грдо понашање не заслужувам..иди кај другите..секогаш ги имаше..секогаш бевме..јас и тие..добивав внимание..ама те сакав само за менеа не да те делам..продолжи понатака...можеш ти
Не ми прави стресови ко вчера... Кога знаеш дека те чекам, те мислам и дека знам дека не ти е добро, јавувај ми се... Се грижам, многу ! Те сакам и немој да ти се деси нешто, зашто солзи ми идат од самата помисла дека нешто може да ти се случи...
1. ај потруди се да бидеш добар и остави ме да бидам срекна со некој друг, не биди идиот, потруди се да не бидеш 2. don't worry, be happy
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! *screamin like a J.B. fan* Излегов со тој дечкото, и супер си поминав. Ми побара број. Еј, само да видеше какви очиња имаше... Поубави не сум видела, дури поубави од твоите. А и блиску до мене живее... Јеееј!