Те сакам најмногуууууууу Нормално дека прво на твоите ќе им се јавиш да им кажеш па на МЕНЕ Не си ист не си ко порано јасно ми е тоа се, ова е нешто друго ЈАС сум бе маче не е никоја друга ТЕ ЉУБАМ
зјапаше во мене ама ти беше криво што не можеш да ме имаш епа така ти сам си сакаше враќање назад нема
Колку и да ме нервираш, колку и да ме повредуваш, колку и да не знаеме како еден со друг, секогаш ама баш секогаш си ми прибежиште.
Зошто се однесуваш како девојче во ПМС? Вчера ме влета во облаци, денес ме акна со месечината по глава.
Ех ама кратко те видов денеска. Ама вистина, како 5 мин. да поминаа, а не 1 саат. I miss you so so so so so so so so so so so so so so so much. P.S. Ми се гледа утре филм со тебе. Ама филм, озбилно. Теееее сакааааааааааааааааааамМмМмММмм.
Резервација Да да драги мој, за отприлика недела дена ќе уживам во твоите благодети, а ти има да бидеш послушен и да предеш како маче.
Какви ти се тие изливи на емоциии?!? Не дека не ми годи ама ме фати неподготвена со тој твој љубовен испад , ептен ќе ме разгалиш паааа ! Сакаш да ме успокоиш, го чувствувам тоа во твојот глас, а богами и алкохолот во тебе го ,,мирисам,, преку мобилниот ! Ми фалиш вечерва, те мислам постојано, свесна сум дека нема причина за љубомора, ама ете ме зафати тоа чусвтво и...и...и знам дека нема сон да ме фати додека не ми се јавиш за добра ноќ !
Се нервирам кога ме зезаш на телефон со тие твои досадни прашања што мене ме иритираат Да си тогаш до мене ќе те истепам по гзето
хахахха крицтинче закон си мислам да .... Јас би му кажала жал ми е што те боли запчето ама ако ти е когане сакаше да дојдеш вецерва да се видиме .... сепак ТЕ САКАМ СОНЦЕ МОЕ ...
Сакам да сум до тебе, повторно да заспијам во твоја прегратка, потпрена на твоите гради, да го слушам ритамот на твоето срце, да ме галиш по косата и бакнуваш по челото... да неможам да заспијам од среќа што едноставно те имам до мене.. Ми недостигаш премногу!!!