Ме смируваш. Да,тебе стварно ти успева тоа. Многу сум смирена и .. Многу сум јас покрај тебе. И многу,премногу,најмногу ми е убаво. Сакам да те имам и тебе и се твое во неограничени количини.
ми фалиш! животно најголемо. кретенУ. тиквар еден. говедо. гадУ. грд. скапан. недораснат. без срам. без чувства. ахх воздухот на тебе ми мириса,ќе сватиш ти се ќе сватиш. не сум јас во саксија растена бе идиоту. и онака чисто за подарок бивши драги [ се к*рва до к*рва крај тебе]
Чуј рибице !! Сакам... Или па не ? Ај од почеток Ако планираш нешто побрзо те молам немам јас време за чекање. Јасно ? Не знаеш и никогаш нема да дознаеш дека си првиот после доооолгооо време кој ме заинтересира и ме натера да размислувам за нешто посериозно. Ама најубаво ќе биди да не размислувам јас по многу оти знам ќе се премислам. Па сега ти види. Ако мислиш, а знам што ми мислиш брзај !! Уствари не брзај. Поубаво е вака !! Јас да си каснам ми иди од што не знам што сакам. Ама убав ми си, секси, сладок, со најубава насмевка. Јасно дека ништо од ова погоре нема да му биди кажано, но морав некаде за да ми олесни на душиката Е сега стварно тоа што би му го кажала и ќе му го кажам кога ќе има прилика. Што ќе ти се случи ако не и кажиш се на Р ?? Сериозно Нема да преживееш ??
Те посматрав вчера онака додека бевме цело друштво на куп,додека зборуваше и заклучив дека само кога си со мене си во најдобро светло. Не мислам ова во негативна смисла, туку ете сфатив дека само јас го знам вистинскиот ти. Сонце. И види сеа: Cause it's a beautiful night, We're looking for something dumb to do. Ама не опишува, хихи. Зае*ана комбинација сме. Те сакам многу!
Заборавена сум, имаш право што ме караше. Таква сум деновиве, ќе ми помине. Ама да знаеш дека си поминав најубаво... Дури и тој е збор со премало значење. Си знаеш ти.
Извини што денес МОЖЕБИ ќе бидам малку отсутен...ја знаеш причината. НО, во секој случај, сакам да знаеш дека постојано ќе си ми во мисли, постојано ќе мислам на твојата насмевка, ќе го одбројувам времето до утрешната заедничка прегратка. Те сакам најмногу сонцуле мое најубаво! Само ти знаеш како да ми откраднеш искрена, вистинска насмевка! Ѓаволче си, така да знаеш! Ама само мое, да се разбереме, засекогаш! Одам јас сега да си терам обврските, а тебе ќе те оставам во добро друштво, веселооооо.... http://www.youtube.com/watch?v=D_TGGgkC ... re=related ТЕ ЉУБАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ!
друже не ти лици на годините и на статусот што го имаш да се однесуваш како пубертетлија. малце и ке сфатиш дека јас не сум само да ги извршувам твоите обврски кога тебе не ти се работи или сакаш да одмараш. ама ајде ова ми е памет за друг пат и сега знам колку погрешно те проценив, ти си бил гад а јас мислев дека си ангел...