Срце мое најјубо,цел ден само се смејш, ако срце, цел живот таков да бидиш,мило ми е..Те сакам мило не можам да ти опишам колку, баш сум среќна онака премногу за тебе! Ми недостигаш многу многу!
на кој... упсс па веќе нема никој Поубаво ми е сама, проклето ми се свиѓа чусвтото на осаменост. Како си се навикнав туф туф Ега не сум психопат
Веќе сум крајно разочарана од тебе, а сепак срце не ми дава да те оставам... многу ми е тешко а ти не можеш да го сватиш тоа од ден на ден помислувам дека веке нема надеж за нас... Бескрајно те сакам...ама дали вреди :'( :'( :'( :'(
Тикво моја, знаеш да бидеш прилично напорен на моменти, но , треба некој орден да добиеш со самото тоа што ме поднесуваш мене на моменти . Знам оти ми недостигаш, многу , ги сакам тие рацете твои околу мене, тоа знаеш оти ми е најбезбедното чувство на свет ... Знам оти едвај чекам да те видам, дури и во сон ми се врти помислата за тоа ... Знам оти го сакам начинот на кој ме сакаш и иако се лутам некогаш за твојот безобразен хумор , сепак остани таков, блесав и идиот Знам оти и најмалата помисла на тебе ми ствара насмевка, а скоро секогаш ги покажувам и забчињата Знам оти си посебен, ти си единствениот кој го поминал тој кинескиот ѕид во срцево Знам оти сум некогаш ко санта лед и не кажувам што чувствувам, али те сакам секогаш, во секој момент
Идиотче мое малоооо, сакам да знаеш дека воопшто не ти бев лута... Па сепак прекрасно е чувството да ми се јавиш среде ноќ само затоа што не си можел да заспиеш без да ми се извиниш.
Вчера ми беше препрепрепрепреубаво. Секој нареден ден со тебе ми е се поубаво. Мислам дека никогаш вака не сум се чувствувала, најозбилно. Ми фалиш у моментов. Ај станиии, ај ај ај ајјјј ТЕ САКАМ !!!
Би сакала сега во моментов да заспијам во твоја прегратка и да ме галиш по косата како што знаеш да го правиш тоа.Но наместо тоа сценарио ке се напијам андол за главоболка и ке легнам да спијам и се надевам дека ке те сонувам тебе Човеку од моите сништа,те обожавам.
Ух торнадо помина преку мене, торнадо, дај не ме срами, цела фамилија твоја почна да ме поздравува а никој не знам, опушти се..
сонце мое те сакам и ти благодарм што ме правиш да бидам толку многу среќна те сакаммммм бескрајно искрено и најмногу ти си човекот на мојот живот без тебе незнам што би правела
Еден цееееел ден само за мене. А верувам ни тебе нема да ти се слоши.... ајде... уште една недела. А до тогаш ќе се задоволиш со виртуелни ...
Од сите места баш на Пиволенд најдовме да се бараме, ко будали низ цел паркинг. Само ако не ми дојдеш вечер у парк, на клоооооци !