Јухуууууууууу.... На,на,на,на,постела мека бела и на неа лидуду ти и јас. На,на,на,на,постела мека бела и на неа лили и на неа дуду и на неа лидуду ти и јас. Дојди, те чекам.... ќе ти се отворам како кокиче во Јануари! (смајли_што_му_течат_лиги)
ако срц,гледај си сега кошарка а вечер ке ти пуштам несто каубојско на тие дорцел,хустлер ЛЕЛЕ ТЕШКО ТЕБЕ
Идиот најголем... Леле како можеше тоа да ми го кажеш бееееееееееееееееее............ Не дај Боже да те сретнам на Пиволенд ќе те одминам................. Ауууууууууууууууу урлам од нервоза ради тебе... Башка ти реков можда ќе се сретнеме, а не да те договарам.... И уште ми враќаш -„Вчера ме гледаше, денес пак ли?“ Иди пукни... Пукнииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии редактирам: Цела недела не рачунај на мене!!! Edit2: Три години лутав да направам нешто од себе Три ѓаволи ме пратија далеку од тебе Сега точно знам само ти ме правиш среќна Три анѓели ме вратија, А ТЕБЕ ТЕ НЕМА!!!
Значи Том и Џери ќе се разберат подобро и побрзо од нас! Ќе си го поделат сиренцето, хоплата или што и да е, и секој во своја дупка. Ама ние? Нееее, мора комплицирано, за да не биде едноставно. И така сега бил Гејтс може вода да ни носи, електро не ни е рамен со достигнувањата во технологијата. Посебно од твоја страна Aбе муцко си, ама јас те обожавам.
Јас се лутам, ти си слеп, заедно сме сладолед. Ќе се одлутам кога ќе ги отвориш очите и ќе сфатиш што, како, зошто. Абе не дека не знаеш зошто, ама поубаво ти е да се правиш чукнат.
Ајде конечно наспиј се бива ли во сабота навечер да си легнеш во 11 т.е. 23часот баш кога мене ми се излегува
Не е битно што ми зборат за тебе, не те преценувам, се што мислам тоа си. И се ќе беше океј ако прееска на свирка не ме погледнеше така и не се насмееше. И колку само додека гледав како свири гитаристот, помислив, ех кога еден ден и ти ќе свириш вака на свирка, колку ќе бидам пресреќна за тебе.. Бидејки си прекрасен. И тоа беше еден од ретките момент да се смееш, додека цело време ги проучуваше сите потези на гитаристот и претпоставувам се замислуваше себе на негово место. Пошо можев да го видам восхитот во твоите очи. И не ми е гајле за тоа што ми го кажаа прееска, пред зграда. Не ми е гајле за тоа, толку колку што ми е гајле за тоа што кога ти се јавив беше мртов ладен. Не е битно, требаш да знам, ти цел живот си таков, потребно е чудо за да те насмее, човек стварно треба да е надарен за да го пуштиш во твојот живот. Али највеќе, највеќе болеше кога рече дека не се сеќаваш, дека не те интересира.. Е тогаш сфатив.. I'm past denial. Не е битно, секогаш ќе ти се восхитувам на убавината што ја чуваш во себе, на начинот на кој што се движиш и зборуваш, секогаш. А до тогаш, се надевам дека ќе најдеш некој кој ќе те насмее од се срце и нема да дозволи веќе никогаш да се почувствуваш осамен. Од се срце се надевам за тебе. Исто како што се надевам и за себе. Спојлер И ветувам дека никогаш нема да престанам да зборам колку си прекрасен, се дур ме држат гласот и спомените
O daj okreni taj ringispil u mojoj glavi, to ne zna niko samo ti ... Bez tebe drveni konjici tuzno stoje. Dodzi, i dodaj svetu malo boje ... o cudo moje. Ми недостигаш.
Ехх тој поглед милион зборови ми откри .. Благодариме, из срца Спојлер Ми фалиш, сакам да те гушнам Те сакам..