Ми фалиш. Очајно, ужасно... И знам дека мразиш кога ќе се затворам ко школка и не ти кажувам што ми е. А што ми е всушност? Што ми е тапа периодов, што не можеш да направиш ништо, што пак ми ја дупнаа гумата, еден куп глупости. Со такви работи да те мачам? Или вака те мачам со молчење, а не можам против тоа, не ми излегува збор од проклетава уста...
Прекрасно си поминав вечерва. Нај нај нај убаво. Забава, Алкохол, Мотор, 160 км на час, Адреналин, Ред бул, милка, Кревет, Секс, Бакнежи, Испраќање, СМС...
После тој разговор вчера, се чувствувам истовремено и среќна, и уморна од се... Но сепак сум ти благодарна, ако беше некој друг се сомневам дека ќе го направеше тоа за мене.
Грррр, чикен, каувард, кукавица, итн итн. На моменти, голем чикен. Ах леле, а, бе многу ја тупиме. И ја и ти. Ама ајде.
Сонце, фала ти што ме разбираш. Ете тешко ми е малку, што да правам. Никој, ама баш никој не бил олку добар спрема мене, грижлив, внимателен итн итн. Срце и пол си. Убаво да си поминеш ок? love you.
кога ке ми титнеш ти ми чука некако поинаку што ме будиш секоја нок со твоето титкање не ми пречи(иако потоа не мозам да запијам) ми недостигаш многу, палавко сакам да те видам, да те гушнам, да ги украдам сите , и се по ред и редослед
Не знам што повеке да ти кажам.Ме радуваш човеку.Ти благодарам за синокашната вечер.Ме расположи со убавиот разговор и со желбата да се видиме Ке се видиме,да.Едвај чекам,и има да те гушкам толку силно што сите коски би ги скршила..Чувај се
Со што заслужив така да се однесуваш кон мене? Се јавуваш и збориш како најголем душман да ти сум,како помеѓу нас ништо да немало. Изгледа си имаш некоја друга запознаено последниве 2 недели штом така се однесуваш,а можеби и одсекогаш постоела таа друга само што изгледа јас бев слепата,глупата и и наивната што не го видов тоа. Ете сега си мажјак АЛФА МАЖЈАК БРАВОООО !!! Само не мора да ми се јавуваш повеќе и да ветуваш напразно,и не се прави болен со сила не е убаво тоа.Можеби и јас избрзав.....ама ете се случи тоа што се случи. Ти мене нема никогаш да ме заборавиш сигурна сум во тоа,а посебно па кога таа другата ќе почне да ти изиграва,ќе се јавуваш ти знам јас сите тоа го правите,само дај Боже да имам некој друг тогаш во мојот живот дека тешко би ми било да одолеам на тој твој шарм.
слушам лав сонгс и мислам на тебе ...енд лан мор тајм осекјам нешто за тебе што за друг не сум го осекјала а ти никако да се изјасниш дали го делиш истото чувство...не ме бива за читанје меѓу редови ...или можда не сакаш да ме повредиш па затоа не кажуваш ништо...можда имаш женска...незнам шо да мислам