Цел ден те нема, те мислам, те мислам, и неможам да те смислам! Ако, мене ќе ме нема два. А можда и више. Слободно поздравувај ја бфффто наше, зашто заслужува нели Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=MiNFbTz5OJI
Извини, несакајки ми излета! Нервозна бев,а сега уште поише ! Можда не заслужи да ти зборувам така,но веќе од се ми е преку глава,извини!
Ain't no sunshine when you're gone... Да не претерувам Има сонце, plenty of сонце, ама ти да си тука уште поубаво ќе свети. Те чекам да го дишеме езерото и да пливаме во зајдисонцето... заедно
Еден месец сонце Многу брзо помина нели? Преубаво ми беше. Не можам за една работа да се пожалам. Си одговараме карактерно многу. Те сакам бе, те сакам. Ај мрш, убаво да си спиеш. love you.
Ти си тајна отровна Од сите што ја кријам Кога крв ми зоврива И не дава да спијам Се што разум зборува Срце не може да чуе Љубовта ме лекува Љубовта и ќе ме отруе.
зошто не ми кажа? зошто.. знаев дека има нешто, но не ми можев да претпоставам дека е ова значи затоа на секое мое ке се убијам, ke се отрујам, кола ке ме згази,ке умрам и слични глупости ти се стресуваше.. извини никогаш нема да кажам веке ништо такво многу ми е жал, знам дека иако ја нема веке тука тебе сеуште ти е во мислите,сепак 3 години и не се малку..
ФАЛА ТИ ЗА ПОДДРШКАТА,ЈАС НЕ ТЕ САКАМ.... те обожавам! На солзи заспивам јас Кога помислувам на нас и на времето наше Ми недостасуваш ти Го молам бог да те врати Зошто неможам јас Блиску до мене срцето твое е знам и ако далеку од мене Блиску до мене душата твоја е знам ме гали,заспива до мене http://www.youtube.com/watch?v=22E-Kr9v ... re=related
Сеуште те сакам... Единствено што ти посакувам е да си среќен, глеам у врска си се стаил евее и од мене биди среќен со неа кога неможевме да бидеме јас и ти... Немој повторно да ми речеш дека не се обидувам да те заборавам... Но знаеш со овај како се чустувам?!?! Како сето тоа да ми е една глупава обврска го правам сето тоа без чуства не иде веќе вака ми требаш ти а не тој сватиме....
ај прекини веќе засегоаш со твоите глупави идеи кои во последно време почнаа по нерви да ми се шетат и ако продолжив вака нема спас за нас
незнам како не можеше да забележиш дека тоа не сум јас, не бев јас таа вчера на телефон ..другарка ми ти зборуваше место мене , а ти не забележа..од што е трагично смешно е
Зошто двајцата се правиме дека се е во ред кога не е? Ајде, барем ти тргни се настрана 2-3 дена, да помини сето ова. Прости ми, не е до мене, но што да правам, откако го видов не можам да го извадам од мисливе. Жал ми е.
јас би му го кажала на едниот истото што и Sparks, а на другиот истото што Victorya би сакала да му го каже хахаха