Не си нормален. Да си знаеш Фала ти за подарокот денеска, ме изненади многу. Не очекував. Многу ми се допаѓа, многу е убаво. И Милката е Срце си бе. Ај убаво да си поминеш, без нервози плис. Те сакам смотан.
Немаме никаков контакт толку време и не ме избриша од мислите??? И што демек ме игнорираш??? Spoiler па биди машко да го е*ам не биди пи*ка кажи веќе еднаш што сакаш и што мислиш или немаш храброст
Ги сакам ваквите вечери Ништо особено, кафе муабет со тебе и веќе ја чувтсвувам твојата блискост... Аххх, колку те сакам
По 43984059345 пат во овие 3 години ќе изјавам дека љубовта не е доволна... А и ме фатија бубачките... Нешто не ми штима... I didn't love you anyway You can go you just don't have to stay Cause I just found a day That I can nearly say That I'm free All the empty words you said Keep resonating in my head It's easy now to see That you were never meant for me So make your point then let's not talk about it anymore It's getting late and I'm feeling like I've heard it all before And I'm not afraid to fly no no Cause I've been holding on so long I feel like letting go And if I fall I hope that I will glide back down to earth Somewhere safe from harm As night comes crashing into day We're still saying what we have to say Maybe now is not the time, lets leave it for another day And all the empty words we said Mean nothing now that they've been said It's easy now to see that we were always meant to be So there's no point in talkin' bout it anymore You're looking tired So lets go on like we did before, before And I'm not afraid to fly no no Cause I've been holding on so long I feel like letting go And if I fall I hope that I will glide back down to earth Somewhere safe from harm
Абре ти фрлив око опирај се колку сакаш, ќе те смотам и точка. Демек бивш-школски ваму-таму... Па што бре, дури сега сфатив дека ми се допаѓаш и што ми можеш. Едит:А и уште ова... така ми дојде сега од сељо наш, Драган Вучуч, песната....... Ако запнам ќе те збарам ќе те збарам ќе те збарам... Кај ќе бегаш пиле мое мало ќе те најдам ќе те ќарам... A? A? A? ме бива бе....
I love you I don't know what else to say 'cause I long for you more each day I need you I want to feel your embrace And have a chance to touch your face I was lost and alone But you showed me the way Now I call you my own Things will never be the same http://www.youtube.com/watch?v=Q--AsayQdHg
Ти си дефиниција за идиотизам !!!!!! Епа сам си направи гооооолем проблем а после немој да се буниш губреее идиотско
Како можев бе јас да платам на првиот состанок???? Девојче сум мајка му стара, барем да посегнеше по новчаникот не за друго дека си машко а има некои правила нели..? НЕ НЕ!!! не сум голд дигер и никогаш нема да дозволам некој друг да плаќа за мене ама искрено ептен ќе ми направеше кеиф ти да платеше на првиот состанок како каваљер нели и на филмовите така иде... башка што си ВОЗРАСЕН, ВРАБОТЕН (јас невработена ама нема врска) И ЗОШТО СТВАРНО ВПЕЧАТОКОТ Е ВАЖНА РАБОТА може сум само старомодна извини ако во денешно време ова е нормално
Ајде стани веќе. Нестрплива сум. А не сакам да ти се јавувам сеуште, жал ми е да те будам. Сепак побрзај.
и после неколку месеци што се немаме видено, ти сеуште мислиш на мене ти треба да разбереш дека јас и ти сме тотално два различни света, и дека ти се навракаш на минатото, а јас зивеам во сегашноста и мислам на иднината(што е и нормално) кога велеше дека секогаш ке ме сакаш, јас мислев дека тебе ти фати нешто , а сега сум сигурна дека сум ти хронична опсесија а познавајки те не си сретнал девојка ко мене па и немам замена нели леле ова само на мене ми се случува гледај да не ми се појавиш во близина, инаку црно ти се пишува воле едно празноглаво само да знаеш колку ми е зал за тебе, гревче си
Ти си тој што ме тера да се враќам од сите кога бегам тука си Ти си тој толку добро јас те сфаќам го рушиш секој љубовен ѕид моите соништа, твои патишта Ти си тој што во очи будиш пламен и поубав го правиш овој град Ти си тој што со нежност топиш пламен по тебе душо чувстувам глад... http://www.youtube.com/watch?v=Qomt79zS ... re=related