Ајдеее... дојди сиии... Знам дека звучам како недоквакана тинејџерка (додуша уште и сум тинејџерка), ама си се фатил на орото со дете, има да играш Шала на страна, сериозна сум. Што помалце време останува, те посакувам се‘ повеќе.
Времето моментално е надвор само за 2 работи, .... а мене не ми се спие. САКАМ ДА ТЕ ВИДААААМ!!!! да те ѓњавам, да те гушкам, да те галам....и да ти покажам уште 2-3 работи...со штикличките, тие најмногу што ги сакаш...само по нив, ништо друго на мене...
Се нервирам и јас покрај тебе . Не можам да ги поднесам тие муабети ама знам дека не ти е лесно. Со тебе сум. Само нека поминат овие пеколни денови и ќе дојдам да те гушнам. Те сакам .
шмекер еден мн убаво ти стоат очила за сонце баш си згоден...ама тоа шо на моменти се понашаш грубо спрема мене ти е еден минус огромен...не сум ти згрешила ништо...
Знаеш, има денови кога те мразам. Не се реткост. Поготово не последниот месец. Можам да жртвувам многу, ама со тебе изгледа е друга приказна. Тажно. Ама веќе не сме на иста бранова должина.
http://www.youtube.com/watch?v=qb60TELq ... re=related Господ ме сакал, за мене те чувал секоја вечер се молам за нас Додека спиеш убаво ми е гледам и сфаќам колку ти припаѓам јас
времево ме потсеќа дека треба да паднам во некоја тешка депресивна фаза и да кукам и корнам коси на песни за тебе пази добро ! од тоа лошто ни Л нема,зошто? душа е чоко,како се однесува со мене.. јас мислам дека Бог ми го прати во вистинско време да проба да ми залечи некоја рана ! а ти така од страна ќе гледаш како си живеам јас
Гомно едно... така ли ќе ме проверуваш дали те сакам??? Шеќер и вода пиев ради тебе....... Идиотче ееееееееј Најмил мој.... Ме разнежни... Не знаев дека си лигуш.... Те сакам, макар што 10 дена сме немале секс... Ееее е тоа е љубов!!!
Музикатааааааааа реков музикатаа дека е потребнааа даа премногу е потребна верувај ми, во право сум и овој пати те љубам
Сакам да јадеме фамилијарна пица (Капричоза) и да пиеме газирано сокче. Мммм... лигите ќе ми истечат. Те сакам! Спојлер Пак те сакам! Спојлер И пак! Спојлер И пак! Спојлер И секогаш те сакам! Спојлер Многу те сакам! Спојлер Премногу те сакам! Спојлер Навистина те сакам! Спојлер Најмногу те сакам! Спојлер Важно ли е колку те сакам па? Спојлер Најважно од се' е дека те сакам!
Шепоти ми со секој здив и нежноста на твојот глас сруши ги сите ѕидови онака како што ти тоа го можеш.