Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Зошто бе не знаеш да се понашаш со мене кога нешто не ми е ок, кога сум нервозна, лута, ме боли глава, стомак, уатевр......? Како тоа не знаеш што да правиш?

Велиш дека нели вие сте као демек оние што секогаш ќе направат се за ние нели, како демек понежни, да ни биде ок. И дека кога нешто не сме како што треба, ќе направите се за да ни помогнете. А што направи ти? Си седна пред ТВ, си шалташе по изборот на филмовите и сериите....а мене и мојава грозна главоболка кој не е*е! Ма не е тоа битно, нема везе, супер сум, ништо не ми е! Пфффф :devil:

Е после чуди се на следното прашање „што ти е“ кога ќе добиеш одговор „ништо бе, се е ок“. :swear:

Некако сомнително ми беше дека ништо не ти е, дека не си лут и дека се е ок......Хммм, :?: ај баш ќе видиме утре дали е така. Се надевам дека грешам.

2. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    Лелеееееееееее. Најпрво извинување што можеби се дерам и кукам како неарна! Ми недостасууууууууувааааааааааш или кажано по мое фалиш, фалиш, Ф А Л И Ш!!! :@ :@ :@ Ќе умрам! Жими се` ќе умрам. Несоница ме пука, шанси нема да заспијам.....а, :!: мислев дека малку време раздалечени добро ќе ни дојде по здравјето и разумот и на двајцата. Као демек малку да ни се разбистрат умовите и потрезвено да размислуваме. Не мислев нов лист, реков потрезвено!!!
    Каде бе вака, К А Д Е?!?!?!..................уууууууууууууфффффффффффффффффф...................... :'( :'( :'( .........Те сакам! :*

3. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
    торко еден! како можеш да си дозволиш другарите твои да ти кажуваат што да праиш? се што се дешава меѓу нас сите се знаат? шо ова не е врска меѓу мене и тебе! ова е мрежа! ајде и сите се диват сеирџии... и што сакаш да бидеш со мене а не си пошо овие ти трубат? дај молим те ... големи сме ... ма да уште како почна се ,беше ко детска градинка за што не знам дали да се смеам или плачам ... сеа ја да ти се јавувам пишувам а ти со прст да не мрднеш? а на други им викаш како сум ти праела мерак... епа што тогаш праиш ботче едно? -.- направи нешто твое! ја да се осеќам убаво а не прееска седиш од страна ни да ми прозбориш ни ништо после ставаш песни хајде ночас ми доџи ... море коа ќе ти дојдам со базука ќе видиш дали ќе сакаш друг пат да дојдам! аман више!! и дај опушти се... ако си немал многу женски еве ти една на тацна ти стои! божееее какво машко ќе беше... срамежлив беее божееее

4. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Глупо дете среќа носи. Не секогаш :!: Појави се !!

5. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Кој ќе чекат до петок вечер!
    Имат да ми ти ја извадам душичката викендов за тоа што не се видовме онака убаво летово!
    Имат да збивташ недела навечер, уморен од викендот.
    :D :D :D

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не ми се верува дека се урниса...Дали само ме заплашуваш или е вистина? Многу ми е тешко, вака умирам... свесна сум за моите грешки ама не сакам со разделување да ги плаќам...ако треба некое време и ќе бидеме разделени, ама да знам дека потоа пак ќе се смириме...Не можам вака, разбери! Се надевам само си нервозен и не мислеше се што кажа, се надевам...Ми стои грутка во гркланот и желудникот, секој момент ќе прснам. ;( :hug: :l:

7. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Кога сум со тебе се чувствувам сигурна... Знам дека си го мене секогаш, знам дека сум најсилна кога си ти до мене. :l:

8. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    убавко мое ајде нека ни е честит празникот ти посакувам многу успех на овој голем ден воедно нека ни се множат месеците годините да си одиме уште многу време :D да си останеме така заљубенки и да си се сакаме до крајот на животот во овие два месеци со тебе јас сум најсреќна а знам дека во наредните месеци ке бидам уште посреќна те сакам срце мое ти праќам милион бакнежи мојата љубов кон тебе веќе неможе да се покаже со зборови само со ДЕЛА :inlove: :* :* :)

9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Не ми гази по нервите. Подобро ќе е за тебе.

10. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Ти можеби знаеш да играш, но да те потсетам јас ги знам сите финти за измама ;) ;) ;)

11. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Tе сакам бе гомце :inlove: :inlove:
    ајде другата недела 2 години :) ќе дојдам да си ја дочикаме 2 годишнината :P не замарај само :rofl:

На Doozy, LivingGlam и teddybear им се допаѓа ова.
  12. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    ^ Луда глава, не замарај му пишала. Ц ц ц ц. :rofl:

А јас да му кажам дека многу малку ми требаше да се потерам и да ти се вселам во станот. Да не ми рече човек, бог да чува. :D

На 2468 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  13. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ќе видиме :rofl:

14. Ivah

Ivah Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    198
    :D :D :D го знаи тој и последното :inlove:

15. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Епа ајде спиј,да не ти го кршам сонот... Те бакнувам.

Душа тој.. :* Последица е глупава фаца која ја имам на заљубена,која не ја имав скоро цела година,а која ти ми ја врати.

You give me premature venticular contractions. You make my heart skip a beat.

:)

На marama и Hipica им се допаѓа ова.
  16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Леле леле само нека е на добро ова што ми го рече :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    И ако испадне како што очекувам, ве частам девојки мои!!Конечно малку светлина!! Отидов јас :* :*

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.829
    Допаѓања:
    25.592
    Summer: We've been like Sid and Nancy for months now.
    Tom: Summer, Sid stabbed Nancy, seven times with a kitchen knife, I mean we have some disagreements but I hardly think I'm Sid Vicious.
    Summer: No I'm Sid.
    Tom: Oh, so I'm Nancy...

Интересно. :*

На Whatsername997, Hipica, Dulceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    Не знам веќе ни самата јас што да му кажам и...
    Ниту на него, ниту на оној кој повторно влезе во мојот живот...
    Мислев дека на одмор ќе имам доволно време за да размислам за све али еве пак ми е некако хаотично све...
    Не му кажувам ништо - ќе оставам работите сами по себе да се случуваат...
    Со Д моментално немам ништо, така да не осеќам кривица дека го лажам и изневерувам...

19. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.837
    Гоу ту хел! :swear:
    Променливо расположение имам, и ќе имам, и што?!
    Само ти, ти, ти, ти.................... аааааааааааааааааааааааааааааа :@
    Е на секое има да ти викам и што!!!! Ете така!
    Последната нерва ми ја скина, последната жица ми ја спои!
    Е сега мамето твоееее, сегаа ќе видиш и бројче, и туфи, и тројче!

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Вака има да те чеками ќе ти речам: Take me! Love me sweet!!!
    На вакви потпетицизатоа што знам дека ќе ти се бендисаат. Црни и чипкани... your wish is my command. :inlove: :*

Прикачени фајлови:

На SanjaKirchner му/ѝ се допаѓа ова.