Зошто бе не знаеш да се понашаш со мене кога нешто не ми е ок, кога сум нервозна, лута, ме боли глава, стомак, уатевр......? Како тоа не знаеш што да правиш? Велиш дека нели вие сте као демек оние што секогаш ќе направат се за ние нели, како демек понежни, да ни биде ок. И дека кога нешто не сме како што треба, ќе направите се за да ни помогнете. А што направи ти? Си седна пред ТВ, си шалташе по изборот на филмовите и сериите....а мене и мојава грозна главоболка кој не е*е! Ма не е тоа битно, нема везе, супер сум, ништо не ми е! Пфффф Е после чуди се на следното прашање „што ти е“ кога ќе добиеш одговор „ништо бе, се е ок“. Некако сомнително ми беше дека ништо не ти е, дека не си лут и дека се е ок......Хммм, ај баш ќе видиме утре дали е така. Се надевам дека грешам.
Лелеееееееееее. Најпрво извинување што можеби се дерам и кукам како неарна! Ми недостасууууууууувааааааааааш или кажано по мое фалиш, фалиш, Ф А Л И Ш!!! Ќе умрам! Жими се` ќе умрам. Несоница ме пука, шанси нема да заспијам.....а, мислев дека малку време раздалечени добро ќе ни дојде по здравјето и разумот и на двајцата. Као демек малку да ни се разбистрат умовите и потрезвено да размислуваме. Не мислев нов лист, реков потрезвено!!! Каде бе вака, К А Д Е?!?!?!..................уууууууууууууфффффффффффффффффф...................... :'( :'( :'( .........Те сакам!
торко еден! како можеш да си дозволиш другарите твои да ти кажуваат што да праиш? се што се дешава меѓу нас сите се знаат? шо ова не е врска меѓу мене и тебе! ова е мрежа! ајде и сите се диват сеирџии... и што сакаш да бидеш со мене а не си пошо овие ти трубат? дај молим те ... големи сме ... ма да уште како почна се ,беше ко детска градинка за што не знам дали да се смеам или плачам ... сеа ја да ти се јавувам пишувам а ти со прст да не мрднеш? а на други им викаш како сум ти праела мерак... епа што тогаш праиш ботче едно? -.- направи нешто твое! ја да се осеќам убаво а не прееска седиш од страна ни да ми прозбориш ни ништо после ставаш песни хајде ночас ми доџи ... море коа ќе ти дојдам со базука ќе видиш дали ќе сакаш друг пат да дојдам! аман више!! и дај опушти се... ако си немал многу женски еве ти една на тацна ти стои! божееее какво машко ќе беше... срамежлив беее божееее
Кој ќе чекат до петок вечер! Имат да ми ти ја извадам душичката викендов за тоа што не се видовме онака убаво летово! Имат да збивташ недела навечер, уморен од викендот.
Не ми се верува дека се урниса...Дали само ме заплашуваш или е вистина? Многу ми е тешко, вака умирам... свесна сум за моите грешки ама не сакам со разделување да ги плаќам...ако треба некое време и ќе бидеме разделени, ама да знам дека потоа пак ќе се смириме...Не можам вака, разбери! Се надевам само си нервозен и не мислеше се што кажа, се надевам...Ми стои грутка во гркланот и желудникот, секој момент ќе прснам.
Кога сум со тебе се чувствувам сигурна... Знам дека си го мене секогаш, знам дека сум најсилна кога си ти до мене.
убавко мое ајде нека ни е честит празникот ти посакувам многу успех на овој голем ден воедно нека ни се множат месеците годините да си одиме уште многу време да си останеме така заљубенки и да си се сакаме до крајот на животот во овие два месеци со тебе јас сум најсреќна а знам дека во наредните месеци ке бидам уште посреќна те сакам срце мое ти праќам милион бакнежи мојата љубов кон тебе веќе неможе да се покаже со зборови само со ДЕЛА
Tе сакам бе гомце ајде другата недела 2 години ќе дојдам да си ја дочикаме 2 годишнината не замарај само
^ Луда глава, не замарај му пишала. Ц ц ц ц. А јас да му кажам дека многу малку ми требаше да се потерам и да ти се вселам во станот. Да не ми рече човек, бог да чува.
Епа ајде спиј,да не ти го кршам сонот... Те бакнувам. Душа тој.. Последица е глупава фаца која ја имам на заљубена,која не ја имав скоро цела година,а која ти ми ја врати. You give me premature venticular contractions. You make my heart skip a beat.
Леле леле само нека е на добро ова што ми го рече И ако испадне како што очекувам, ве частам девојки мои!!Конечно малку светлина!! Отидов јас
Summer: We've been like Sid and Nancy for months now. Tom: Summer, Sid stabbed Nancy, seven times with a kitchen knife, I mean we have some disagreements but I hardly think I'm Sid Vicious. Summer: No I'm Sid. Tom: Oh, so I'm Nancy... Интересно.
Не знам веќе ни самата јас што да му кажам и... Ниту на него, ниту на оној кој повторно влезе во мојот живот... Мислев дека на одмор ќе имам доволно време за да размислам за све али еве пак ми е некако хаотично све... Не му кажувам ништо - ќе оставам работите сами по себе да се случуваат... Со Д моментално немам ништо, така да не осеќам кривица дека го лажам и изневерувам...
Гоу ту хел! Променливо расположение имам, и ќе имам, и што?! Само ти, ти, ти, ти.................... аааааааааааааааааааааааааааааа Е на секое има да ти викам и што!!!! Ете така! Последната нерва ми ја скина, последната жица ми ја спои! Е сега мамето твоееее, сегаа ќе видиш и бројче, и туфи, и тројче!
Вака има да те чеками ќе ти речам: Take me! Love me sweet!!! На вакви потпетицизатоа што знам дека ќе ти се бендисаат. Црни и чипкани... your wish is my command.