Наредно со тебе гледам кошарка, така да си знаеш :fju: Ќе изнакупиме чипсови, сокови. Пуканки ти ќе правиш (мајстор дека си, да, ти признавам) и ќе навиамеееееееееееееее!! Јеееееј!! На секој кош ќе добиваш. ТЕ САКАМ !!!!
Вечер исполни ми барем уште една желба. Сакам да те видам. Силно го сакам тоа и чувствувам потреба од тебе. Едвај чекам да ме гушнеш со тие рачиштата големи и да ни се спојат усните. Те сакам глувче мое !
Додирни ме сасвим случајно, пољуби ме филмски нестварно и најлепше кад је престани, окрени се и нестани. Тоа е тоа. Од мене толку.
Епа не знам више што ти е. Боже сачувај, човек не може да се нашали со тебе!!! Страшна работа. Дај среди се малце , ја уништуваш врскава.
Е зашо мора баш ваа вечер да имаш ноќна смена цел ден не сме се виделе , јас сабјале ти вечерно време на работа еееее тоа нее ее феррр Сакам те инатче мое мило мваааа
Да се гони и да прекине да ме замара поради негова недоверба и љубомора и незнам ти што још не, и така не сме заедно ! МРРРШШ
Твојот свет го оставам зад себе, за друго место и друго време... http://www.youtube.com/watch?v=Fgnfv_n2CIg
Те сакам , ма те обожавам бре криво ми е што толку малце бевме заедно денес, па и од онаа гужва низ град не можевме ни асално да си се видиме што се вика ама затоа сабота Спојлер ќе правиме бани Срце мое си ти
Како почнаа да ми се испуштаат некои работи.... Изгледа веќе не мислам што треба, а што не треба да кажам