http://www.youtube.com/watch?v=H1rtdJIC ... re=related ...kao uvijek vraćam se tebi kad odlazim moja prošlost si ti kraj mene i kad te nema ti živiš ovdje sve u tebi sam ja a sve moje, to si ti i kad nas vrijeme zgazi bit' ću tvoja. Молам ти се од се срце испуни го тоа шо го вети.Молам ти се за нас.
Ти пак тераш по старо . Ти кажав ќе ти вртам кога ќе станам! Ако и утре планираш да ме будиш јас вечер ги гасам телефоните. Тууу, човек да не може да се наспие .
сонце уште една недела-се ближи твојот роденден ...инаку сакам да ти пишам сега ,да те пофалам за работата шо ја заврши ама се предомислувам...ај не те замарам...битно е дека ти спремам поклон за род...
Знам дека напишав дека не те сакам ама ... ке сакаш ли да ме намачкаш со млеко за тело? јас не можам сама
Што да ти кажам? Остави ме на мира веќе еднаш. Изгледа не се разбираш од збор. Арно не ми звонеше 2 месеци, што мајка ти текна сега!? Несакам да те слушам, ни да ти ги читам пораките. Заборави го мојот број. Заборави дека сум постоела и дека постојам. Завршивме! Отвори лексикон и види што значи зборот. Ни еднаш несакам со тебе да се видам, ниту да правам мообет. Се е кажано. Ти ако имаше вложено труд во врската немаше да биде крај. Сеуште ќе бев твоја. А сега продолжи си го животот без мене. Како што и јас направив.
Еј ти. Сакам да ти кажам едно фала. Жалам за неколку пропуштени моменти, ама фала за две прекрасни недели и вечни спомени. Фала што ми кажа Се вљубив во твоите очи и тоа ни мање, ни више на мостот на вистината. Фала за секое задржување кога јас трапавата, ќе се потепав проследено со Немој да ми умреш. Фала за секој поглед и секоја насмевка, и танцот додека свиреа уличните свирачи. Веројатноста пак да се видиме е релативно мала, ама сепак надежта последна умира. Дури и да не се видиме, барем си имаме песна.
Покрај тебе се чувствувам како принцеза...ми угодуваш како на таква. Да,веќе сум сигурна...Ти си мојот принц! Нека не заврши никогаш оваа бајка...
да те видам пак јас, да ти ја дадам уште еднаш целата љубов, а потоа замини и не врти се назад, не враќај се повторно ти...
Доживотно собирам таленти од мажи околу мене,кои после извесно време извршуваат фасцинантна нужда врз сите убави нешта што ги имаме заедно и така натаму бла бла бла. Ти секако не си исклучок. Абе убав,не сакаш да ти ги употребам сите психолошки игри што ги знам на тебе. Верувај не сакаш. Оти нема да знаеш што јадеш,а што мочаш и кој плаќа,кој пие,кој јаде. Добро ни е и вака,не расипувај. Уште една ваква грешка и ќе бидам приморана да те силувам. Мала шала. Јас секако ќе те силувам,ама ќе бидам приморана да ти направам бајрам на мозокот. На трезно. Те бакнувам. Твоја Мистериозна. Ајде сега иди на тараса дери се ЈАС СУМ МАГАРЕ!
Инат, јесте и јас сум ама како викаат клин со клин ... Поздрав мачее. се гледаме наскоро. најубав помин !
Не поминува времево знаеш? Како за инает од прееска не се помрднува часовников. Збеснав. Ми фалиш. love you.
Летово,не се гледавме колку што можевме, не испивме толку кафиња колку што можевме, не изгледавме толку филмови колку што можевме.. Сепак и оваа година имаме толку спомени и толку 'наши' песни, како лани.. Те сакам...
Стварно е крајно време да се повлечам малку. Нема веќе искажување чувства, и замарање во врска со тебе. Ма што сакаш прави, кога сакаш прави. Јас ќе одмарам од се. Само не ме чепкај мене веќе. И, само колку да си знаеш, нема вечно да те чекам. Ај гитла сега.
Денес не знам дали воопшто сакам да ти кажам нешто. Нит да ти правам. Денес само ќе те гледам, со целата твоја посебност што ме исполнува и тогаш кога сакам да те игнорирам. Тогаш кога мислам дека зборовите се истрошени од менито на интересно доживеан момент... Ќе те гледам, ќе те доживувам, ќе молчам. И да, ќе те љубам.
Се двоумев дали да ти кажам тука или во Испукајте се, али зошто темава ти е посветена тебе и на останатиот машки (из)род ќе биде тука. Пун к*рац ми е од твојот егоизам, гад еден! Од твоите причини кои не се доволни за да немаш време во денот да пишеш една порака, или ако евентуално ја пишеш тоа е строго за факултет. Фригидност бре, ноу биг диал. Ќе дојдам за месец дена таму, ќе си добиеш третман каков што заслужуваш, без гајле. Слабост си ми ок, ама златен мој, сум сакала и давала, сум се заљубувала и одљубувала многу пред тебе. Така да немој да мислиш дека имаш некоја посебна привилегија и си еден и единствен. Јас ќе ги прифатам односите со другарката твоја, и моја секако, ќе замижам пред многу работи, ама не очекувај од мене блискост и верност! Ќе се покаеш што некогаш си посакувал да бидеш со мене и да дојдам таму.