те молам остави ме да продолжам понатаму со мојот живот без тебе,те молам прекини да ме бараш ми треба мирот и спокојството кое го имав пред да те запознаам
Не би му кажала ништо... Би го стрвела со моите усни...Би го бакнувала и гризела од туак до вечноста... Би ја соблекла таа негова црна кошула,како ноќта која не опкружува и ми ја зарила устата и јазикот на тие неговие едниствени стомачни.. И потоа ќе го погледнам него,и ќе видам дека веќе ја наведнал главата надолу,неможе да го издрже задоволството што му го пружам... А потоа,следен е каишот... А следното,погодувајте го! Колку само го посакувам Боже... Допушти ми го тој грев да го имам...
Па оти целосно се занесов во постов,го испогрешив целиот Ама девојки,вие сте бистри ќе го разберете..
Имаш горе едно редактирај, па можеш да го оправиш Ајде силни сме ние, ќе се избориме за она што го сакаме
навистина не си фер незнам навистина дали ме сакаш..... тажно но јас сакам да сум со тебе и планирам многу повеќе а ти ????
ееех сега да си беше до мене да се гушкавме како си врни надвор ....убавини ама ајде ке се стрпам уште денес
Знаеш, не сум навикната да си далеку од мене... неопишливо многу би сакала сега да си се гушкавме додека надвор врни и да нанкавме заедно... ми недостигаш!
ама си нежен милооооо...... толку многу убаво ти мириса новиот парфем,и омекнувачот на бебе ,прекрасна комбинација,ах таа твоја мамичка,како ги бира омекнувачите само по мој вкус за неа.....
Едвај чекам да те докачам утре. Ќе те гушкам и бакнувам , ќе ти готвам, ќе се мазиме и пазиме ќе пробаме да изгледаме дури половина филмче... Ти си МОЈОТ Хуго, не кревам така лесно раце од тебе. Лека Ноќ
Најмногу од се на светот, сакам да си имаме едно златно малечко, кое ќе биде доказ за нашата најголема љубов Те сакам и спремна сум на се за тебе!
Море сонце мое,.....што е работата со муабетите во последно време.Ме пробаш??? Па си го знаеш одговорот, сме дискутирале на таа тема метафорично ај не ми прави вакви екскурзии на мозокот.
^Екскурзии на мозокот Ме насмеа , фала ти . Ама па така е Би му кажала дека пак ни денес не превзимам ништо , да не чека џабе
Уххх едвај чекам да те видам вечерва мило мое ! Иако знаеш многу да ме изнервираш со лајковите на фејсбук кај други девојчиња ... Вечерва нема да ти досадувам и нема да се караме,затоа што нема уште долго да сум овде.. Ах,Боже...Колку само го сакам ... И чекам.. сеуште чекам да ме бакнеш.. ајде што чекаш? Нели гледаш дека сум ЛУДА по тебе ?
Ако те сретнам некаде по пат да знаеш прва нема да ти зборнам , не веруваш? е ќе се увериш, лоша сум знам, ама со такви како тебе морам да бидам лоша.