You say you've got the most respect for me But, sometimes I feel you're not deserving of me And still, you're in my heart But you're the only one And yes, there are times when I hate you, but I don't complain 'Cause I've been afraid that you would walk away Oh, but now I don't hate you I'm happy to say That I will be there at the end of the day I don't wanna be without you, babe I don't want a broken heart Don't wanna take a breath without you, babe I don't wanna play that part... I don't want a broken heart I don't wanna play the broken-hearted girl.
Епа седи ти дома ако немаш друга работа.....Уствари, да заборавив дека имаш, извини: да спиеш!!!! Не знам каква разлика ќе ти направи, ти и 29 часа дневно да спиеш, нема да се наспиеш, ама ај..... Само ти спиј и одмарај душо.....отидов јас......во Малага на сладолед.
Има денови во кои те „мразам“. Има и такви кога очајно ми требаш. Денес е измеѓу, повеќе накај вторите
еве уште неколку дена па месец како не сме заедно.. си рековме многу нешта,можеби треба да ти се извинам..можеби треба и ти да ми се извиниш.. не ме барај повеќе. одлучивме да не си се јавуваме еден на друг нели? а ако ми се јавуваш кога нешто ќе те потсети на мене, ќе ми биде потешко да продолжам..а и тебе. знаеш..дома веќе не ме препознаваат. не ми се зборува повеќе,не ми се смее. мама вели да продолжам понатаму со животот..тешко и е да ме гледа скршена. а ти.. знам дека ти е тешко. но,можеби вака требало да биде. можеби кога ќе заминеш за Скопје ќе сфатиш што си изгубил и ќе пробаме да се вратиме на старо. те сакав,те сакам и уште долго ќе те сакам. каде и да се свртам,твојот лик ми се појавува пред очи. премногу спомени кои треба да бидат потиснати. премногу плачам.. уплашена сум,станувам личност која не сакам да бидам. ќе се вратиш еден ден.. и нема да е касно! јас и ти сме створени да бидеме заедно, а сега Бог не раздели за да сфатиме што сме пронашле. моето денес,утре засекогаш ТВОЈА.
Колку е чудно чувството на исчекување на нешто непознато и неизвесно,сосем неоткриено ,а буди интензивна и несовладлива желба за поскоро спознавање...
Што ме бараш сега после 9 месеци од кога раскинавме???Да, ме разбуди од сон- неможам да кажам дека ми е сеедно сеуште сум она на која и шеткаат пеперутки низ стомак кога ќе те види, слушне а ова што сега се јави го докажа сосема истото, дека сеуште ми е тешко и ми значиш.Баш денес со моите зборев дека неможам да продолжам напред, дека тие 2 год. неможам да ги преболам и да искачам со друг.Се давав само да ти чујам глас пак, и ете пред само 20тина мин и тоа се случи.Мислев дека не ги ни знаеш веќе моите броеви, но сум погрешила.И сега што би ти кажала? Би ти кажала дека сеуште проклето те сакам како што те засакав таа 2008 год. и дека заради тебе сега неможам да си заспијам па ќе треба да седам будна до зори
Де, де, носот кревање облаци... Чудно ми чудо, сум се испонашала ко кретен па што, си ме изнервирал бе Петко, си ме изнервирал а знаеш дека јас мрзам некој да си поигрува со моите нерви . И што ми можеш ? Ништо бе бебе мое најубаво, ништо ... Те нахранив, добро те исексав, а сега најмило мое лека ти ноќ Те гушка твојата Најубава
.... маченце си, ама стварно. И чуден ми беше некако - очите и кошулата во тон, aaa приметив и си заслабнал. Љубов те гризе и суши или маките за тоа што ме немаш !? Или и двете ? Или пак, нешто сосем десетто ... whatever.
Немој уште еднаш да си ме лажел за глупости. Глупак еден. Ти мене еднаш јас тебе десет пати. Како што ти се развозуваше вечерва сам низ град, а рече дека си со братучед ти. Така срцка и јас се развозував низ град НЕ Е БИТНО СО КОЈ. Знај го ова... Не си толку паметен за да ме излажиш мене. До сега петти пат е ова како те фаќам во лага и тоа за многу брзо(вечерва за 15 минути). Огледај се на мене. Биди како мене малку. Лажи-ама да не те сеќаваат.
Шупелче едно! Се назборевме квалитетно, колку-толку си кажавме што ни е на душа, си разјаснивме по нешто и 80% од Сизифовиот камен што ми одеше горе-долу низ душа го снема. Сево ова ме потсети на нашите good old days. Знам, носталгична шупелка сум, ти реков. Ама знам дека може да бидеме истите ботови и тролови, нели? И сам рече дека сакаш, само што тоа твое повредено душиче не ти дозволува. А и моево деновиве не беше за завидување. Со многу љубов (која верувам дека ја имаме и дека може се` да направи), трпение и малку време, верувам дека ке се вратиме на старите bunny работи кои толку ги посакувам, а се надевам и ти. Само не дозволувај да те води егото туку срцето, кое знам дека е далеку од камен и само се плаши од повреди а всушност крие неизмерна љубов. Release it, ако мислиш дека заслужувам. Те сакам! Да, тешко ми беше да ги изговорам овие два збора деновиве, а цело време вриштеа во мене сакајќи да излезат. Coldness ain't a good thing and it hurts, you see? Затоа, каде што љубовта е вистинска и силна, ладнокрвноста ги пакува куферите. F*ck it, не читајте, I'm an emo bitch.
де бе наместо извини ти ми креваш нос? Абе е*и си се по ред гомно едно нервите во последните денови ми ги скина како никој за 25 години...единствен си?-НЕ!!!! Подобро сама него со лошо друштво бе глупаку еден!!!!