Каде си цел ден? Дај појави се од некаде затоа што многу ми е мачно вака. Барем гласот да ти го слушнам... Лелее неможам да дочекам значи, и јас сум крива што сум толку нестрплива (и знам дека нервирам со тоа однесување понекогаш)
Дај излези на негде човек, аман, задушив се денеска од спорт на телевизија! Не чекај, дај кредитната картичка тука, јас ќе излезам
What do you do when you're almost sure that the WRONG deal is the REAL deal?! Блазеси ти што ја немаш таа дилема..........јас треба да му ја мислам........... But you'll never know..........we'll never be.........
Абе мали не ми глуми лудило....и шо сеа ако сме 8 години разлика...коа знам дека ни тебе не ти смета туку шо ќе речат другите...забеган ни еден и ајде ако не ти текне тебе да ме прашаш за кафе јас ќе ти пишам не му ја мислам јас колку тебе...забегантус
Заборави се што сме имале и моментот кога се запознавме, не ми се јавувај повеќе, побарај ме само кога нешто ќе ти треба,кажи дека НЕ МЕ САКАШ повеќе, кажувај дека ти бев играчка,навредувај ме. збори за мене се што ќе посакаш..Кажи дека МЕ МРАЗИШ! Јас тебе нема да ти кажам НИШТО.. и ќе оставам да те убие мојата тишина !
Би и' кажал... Оди по ѓаволите, ти дволично, себично, искомплексирано суштество!!! По тебе не успеав целосно да закрепнам во самодовербата, и не успеав! Повторно чекорам цврсто и самоуверено, делувам сигурно во себе, на секое поле... Нормално, освен на она, љубовното... Пречи тоа, особено во некои ситни, но клучни моменти! Ах беее, но сам сум си виновен... :/
И сега да ме побараш за жена одма прифаќам. Ти си личноста од моите соништа, со тебе сакам до крај на животов!