Симп 1. ..Добра ти ноќ,друго нема шо, ..знајш дека те сакам Симп 2...Тој поглед се ми значиииии,ќе ти дадам топла душаа,,лалаллалалала...ме палишшшшшш
Па што дека сум луда и пијана бре, сепак те сакам........... Ама нема да ти го кажам ова па што сака нека биде, едвај се решив на фб да ти пишам........
Срцуле мое,сепак и после се, НЕНОРМАЛНО МИ НЕДОСТИГАШ! И сепак ТЕ САКАМ!!! САкам да лежев сега во твојата прегратка и да си заспиев слатко и мирно до тебе а не да седам овде да читам и да се бркаме и тепаме со лебарките скапани ужасни,ги мразам! Ќе избегам од овде готово,идам кај тебе се селам,да знајш!!!
Уфф колку си мил, абе незнам јас што те крстиле Петко , со таа твоја милина совршено ти одговара името Милан ... Милане мој мил и драг (а уствари можеле и Драги, бидејки покрај што си мил, и драг си) ТЕ ЉУБАМ Спојлер Да прочиташ што шлапам јас по формуов ќе ме убиеш, толку ј*бозовно име имаш, а јас само те прекрстувам. Али простено ми е, знаеш дека имам ретардирани моменти
Душо моја никогаш не замислувам дека толку посебна ќе ми биде оваа вечер. Но благодарение на тебе се смени моето мислење. ТЕ ЉУБАМ ГЛУВЧЕ МОЕ ии веќе ми недостигаш
Кој бре луд звони во никое време?! Знаеш зошто само тогаш звонат?! Изгледа никогаш нема да се научиш да гледаш на саат, и да одбираш погоден временски термин за да ми звониш. Уствари несакам ни во погоден термин да те слушам!
Сонце мое Ај како да не те сакам кажи ми Многу се радувам кога ќе видам реферати на мсн. Те сакам !!! Иииииии многу убав ми беше вчера. ww. Се стопив бе кога ми влезе во врата Ајде поспиј уште малце, па ќе те барам. love you.
Те сонував. Спојлер Ама јавето ми е поубаво од сонот, кога сум со тебе. Те сакам...вчера ми беше најубаво, сакам пак!
Не се замарам Ако мислиш дека ќе ме задржиш со ова понашање може само на сон . И да ЗА ЕДНА СЕКУНДА МОЖАМ ДА ТЕ ЗАМЕНАМ пази што правиш
Овој е за Иван. Случајно,сабајле го пуштив концертот во живо на U2 во Бостон. Една песна Боно ја почна со тоа што кажа дека следната песна е за оние кои морале да пуштат некој да си оди,иако тоа не го сакале.. Дали љубовник,татко,дете.. Во истиот момент ми текна на тебе. Ја ислушав. Kite. Сега веќе не ми доаѓаат солзи во очите од тага кога ќе се сетам на тебе. Сега се смеам и плачам од среќа. Му благодарам и на Господ,и тебе,што ми ја даде таа шанса да те имам во мојот живот година време,и уште многу години да те имам како другар. Благодарение на тебе си го засакав одразот ми во огледалото. И се запознав себеси. И уште се запознавам. И уживам во тоа истражување. Ти ми ги отвори очите и душава,не знаев дека толку може да љубам. Ти благодарам. И баш ми беше мило што те видов пред некој ден,што се поздравивме,и што се вративме една година назад,пред се да почне. И што сега сме пак на исто ко тогаш. Секое добро. Своевремено,твоја Мистериозна. Но не повеќе...
Не ја очекував пораката најискрена да бидам,знаев дека се ќе ти биди пренесено ..Срцка си и зато најмногу те сакам