Само незнам зошто зошто зошто зоштоооооооооооо??????????? Неможам повеќе Можеби и јас знам да претерам ама ти стбарно ја премина границата веќе, СТВАРНО
Бебуш мој, те сакам и иако сме разделени само 2 саати проклето многу ми недостигаш ајде вечер пак ке си се видиме те гушкам и бакнувам
Треба да бидеш среќен што воопшто ти придавам важност. Ти си знаеш, што е, како е, гледај да не се каеш подоцна, you sanavabiatch.
Интересен си ми таков изгубен во просторот,но сватив дека со тебе немам грижи (можеби малку претерувам) но да,тоа е она што го чувствувам знаеш,убаво ми е кога ми угодуваш,но немој толку бидејќи и друг така се зае*а некако сум станала себична,не си ти виновен,само знам дека кога ќе почувствувам знам и многу да дадам,но сега за сега е доволно
глупчо,датумов го паметиш? 11ти е.. на 11ти пред 4 месеци се фативме. те сакам. грешиме што не сме заедно.
Немој да дозволиш да ме изгубиш. По можност никогаш. Ќе биде лошо за твоето здравје. Сакам да си сега до мене. Да се стиснам во тебе и да мижам пронаоѓајќи мир. О теле едно. Да знаеш колку работи ги чувам во себе. Ако почнам да зборувам тоа ќе биде експлозија од чувства. Но, подобро е вака. Те сакам. Не ни можеш да замислиш колку.
Е пошто денеска сум така некако разнежнета...ќе ти кажам дека те сакам и ке те прашам кога планираш да доаѓаш...зш пукнав веќе без тебеееееее....И знаеш дека мн тешко ми паѓа секоја резделба и дека после тоа сум болна 3 дена...па дај веќе мајку му побарај ме(за жена -нормално) и носи ме домчееее зш далечинава веќе ме уби....ТЕ САКАМ МАКИ МОЈ.....<3
и што сега? ке се правиме дека ништо не се случи? аман човече реагирај развикај се испцуј ме, извреѓај ме кажи било што!!! (ке ми биде полесно) место ти да се нервираш јас се нервирам
Кога ќе ми кажеш нешто како она пред малку душа ми се стега, а јас навидум сосема искулирана глумам дека ми е сеедно. А знам дека знаеш дека не ми е ама ич сеедно, знам дека знаеш како дишам и знам дека не можам ни ситница да скријам од тебе. Сепак решавам да глумам лудило Не знам зошто работите се сменија во последно време, па ми даваш еден куп поводи да позеленам, и на драго срце би го променила тоа, ама не можам, а и немам право. Твојот живот е твој живот. Само сакам да знаеш дека да се биде дел од него е привилегија. И не знам зошто го пишувам ова тука, зошто не остане меѓу нас двајца, зошто секако ќе дојде до тебе. А можеби и знам - зошто ми треба запис. Интересно ми е по некое време да видам во какви ли состојби сум запаѓала. А појма немам од каде таа потреба.