Вејка сум бе, вејка на ветерот. Малку ми треба за да сменам мислење, ама па слабост си ми па. Имавме тежок период, не е важно, важно е дека сакам да бидеш до мене
Добра ти ноќќ најмилоо,знам дека ме сакаш,само сакаш да помини време, Ади е тука за тебе секогаш..те чувствувам како да си тука до мене,а знам дека нема ни да бидиш овие 3 месеци .. Како и да е те сакам најмногу!
Злато мое најмило... покрај тебе научив што е вистинска љубов, дека тоа не е само ТЕ САКАМ... со тебе научив како е да си најсреќен на светот! Ти благодарам што си со мене секој миг во изминативе 5 години! Со тебе можам да ги преименувам боите и да измислам нови страни во светот! Те обожавам! Ти си мојот живот!
Твоја сум Само твоја сум Никој друг не ми пага на ум Твоја сум и ајде кажи ми дека мој сакаш да си и ти
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=NpOkatehphw Пушти ме од љубов да умрам и да пијам и да губам, пушти ме
Иако не ти кажувам толку често како порано .. сеуште ти ја забележувам точката во очите. Најубавите очи на свет.. Те сакам исто како на почеток, да знаеш..
сонце те мислам мн денес...шо ли правиш....добро ли си ке те видам ли оваа недела? мн прашања ми се вртат во глава ...
Би те прашала зошто толку многу сакаш да ми удоволуваш? Немој, ептен ке ме размазиш после нема да знам за доста и извини што те изнамачив по жешково да акаш со мене низ центар додека си купам се што ми треба Те сакам најептен
те сакам те сакам најмногу на цел свет..ти си ми се и јас без тебе не би била јас. .. и знаеш бе како да ме направиш среќна..