Те молам дај ми малку време, да ги средам моите мисли, збунета сум, не знам веќе што да правам, изгубена сум...не знам што чувствувам, не сакам да лажам повеќе....дај ми време, простор да останам сама да расчистам некои работи сама со себе! ТЕ МОЛАМ, ВО ИМЕТО НА СИТЕ 6 ГОДИНИ ПОМИНАТИ ЗАЕДНО
знаеш што ми се плачи кога ќе видам девојките на форумот со колкава сигурност пишуваат за долгите врски и со колкава сигурност го кажуваат она ТЕ сакам јас како што поминува времето наместо посигурна се чуствувам најнесигурна не ти е жал?
Не се сомневав дека имаш доверба до мене, ама ова веќе е сигурен показател. По незнам кој пат, направи да се чувствувам најубаво... Среќна сум, заради тебе.
Те чекам со нетрпение, додека ти леташ таму над големата вода. Ајде, нека летнат побрзо часови, гласот да ти го слушнам
Варди и налутимисе...немаш право да се лутиш,вистина сум напорна ама ти звонев еднаш на еден сат во рок од три сати,а ти реков да ми се јавиш ти не најде ни 1 минути време да ми кажиш добро сум шетам ова она.И уште накрај ми се тутна,а ти реков да ми се јавиш,ти реков.
Не го очекував ова од тебе во овој момент. Сваќам се што ти се случи, не ни беше лесно ни на двајцата...Воошто не ни беше лесно. Но мораше синоќа да ми речеш само: Ти си ми се... и да ми исклучеш, мораше ли ????
Те сакам најмногу во универзумот! Само едно нешто ми смета, знаеш многу добро што. Отстрани го од животот за да можам да дишам слободно и убаво како порано. Сметам дека заслужувам барем толку.
Did you hear me crying Cause I need you back Cause I’m slowing dying http://www.youtube.com/watch?v=s4sIklSj ... ure=relmfu