Мислам дека ќе пукнев денеска. Не можев повеќе да седам. Едвај чекав сама да бидам, да се затворам во соба и да се одмарам од се... До мене е...ќе ми помине ова...би требало...
Една година... Кога помина толку бргу? Ако продолжи вака да минува времето со тебе ќе остарам многу брзо. Ама барем ќе остарам среќна. Ти ме правиш целосна, ми даваш сила да се борам, да се покажам и да успеам. Te сакам најмногу на цел свет сонце и искрено жалам што не можам да те гушнам на овој посебен ден. Нека ни се множат годините љубави
Кажи ми дека не ме оставаш само тоа ми е важно.. Немој се да фрлиш, немој да кажеш дека е предоцна Бев слепа .. Знам дека ке потрае но ми треба уште една шанса да ти покажам колку те сакам.. Нема да дозволам да ја свртиш страницата.. затоа што се сеќавам дека ти реков Засекогаш!
Лелеее колку се радувам што денес не сме се виделе.... Одморивме малце еден од друг.... Ама немој поише денови да се соберат Сонце мое.... Те сакам .... И утре не мораше да се видиме, ама ептен на роденден сме....
На бифшиот абе од кога толку си зема за право да ми судиш со кого да се гледам со кого не .. ај молим те олади и не ме замарај па имам поголеми проблеми отколку со тебе да се замарам.. Остај ме барем денес да се исплачам како што треба за утре да му се јавам и да го видам пред да полудам
одамна не сум била вака расположена се прешувам дали е тоа дека функционираме како што од секогаш сум сакала не се гушиме тоа е
Ти благодарам за великодушната понуда, знам дека секогаш можам да сметам на тебе за било што во животов. Се надевам ќе се освестам и ќе ја прифатам.... И се надевам дека овојпат ќе го испочитуваме „рокот“ што го даде.....
Убаво сум расположена нема да ми го расипеш денот , а нема ни да го направиш боље , така што седи си дома и ја ќе си седам ќе го мањачам Антич Кога еднаш ќе заебеш касно е , така што сега не се замарам На овие години имам други важни работи од тоа да правам сцени кај си што си . Сепак и јас знам да се заебавам да флертувам и да се дружам И знаеш што мило ми што предизвикувам параноја во твојата глава . Кој е тој ? Еден е душо еден. Редно е бе срце мое и ти да се замараш со нас. Така маче Се надевам дека не заборави што се вика иронија
Фала сонце мое шо ме подржуваше цело време, шо имаше доверба во мене иако јас ја немав. Шо знаеше да ми кажеш „ке биде, знам дека ке биде, паметна си верувам во тебе„ Сакам те највеже од се на свет, ама пред се сум ти најблагодарна.
Ти ја ценам искреноста, јесте не викам не, благодарна сум за тоа верувам дека нема повеќе да се повтори.. Те сакам и никогаш нема да пуштам нешто толку добро да заврши така лесно, верувај
срце ај бе направи ручек не ми се прави паша нозите на фотелија и цигар во уста а? Ај биди злато молим те
колку само ти имаш планови за нас колку само јас не го сваќам ова сериозно ама ајде ( никогаш не се знае ) не дека си лош,не дека не си за мене,но знаеш ми досади од тоа да планирам а ништо да не се исполни, ако треба да се случи нешто ќе се случи. и да мило ми е што се грижиш за се убаво е кога знаеш дека некој го планира времето со тебе