После преубав ден, мораше ама мораше да ставиш гомно врз шлагот??? Толку ме изнервира значи .... можев да ти ја лепнам една немислејќи дали има некој со нас или не. И гајле ми е уживај си. И гајле ми е гледај си со кој сакаш вечер кошарка и не се секирај за мене и што јас ќе правам. Ти си кажа се што имаше. И џабе ти е колку и да се лигавиш денеска. Остави ме.
You'll never gonna see me again So now who's gonna cry for you! You'll never gonna see me again no matter what you do!
Сакам малку повеќе време да поминуваме заедно, знам дека имаш обврски ама мразам кога не си до мене, кога ми фалиш толку многу како сега. Треба да најдеме време. Мораме... И се се може, ако се сака, нормално!
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking maybe six feet Ain't so far down . . . http://www.youtube.com/watch?v=5yY1Nrznh4I
А неможеше да дојдеш претходниот пат, не беше среден нели? а сега како можеше ѓубре едно за 5 мин. да искочиш и да отидеш на плоштад кажи ми ?!?! Епа ќе видиме дали јас нема да искочам и во петок ма и во сабота, ич не ми е гајле ! ДА НЕ ТИ ТЕКНЕ ДА МИ ПИШЕШ, НИШТО! ЃУБРЕ СИ, ПОКВАРЕНО!
Имам периоди кога и сама не се сакам, а ти не ги тргаш рацете од мене. Кога се чувствувам грдо, а ти ме гледаш ко да сум во најдоброто светло. Имам периоди кога изгледам како да не Те сакам, но не.. Не. На крајот од денот, криво ми е кога ТИ не си до мене за да ја споделам со тебе некоја обична глупост. Кога не си овде да ме гушнеш пред спиење. Само Ти. Ти си тој со кој се смени се, со кој ги имам најубавите спомени.. http://www.youtube.com/watch?v=LjlpEnF46s8 Една од нашите.. Си знаеш кои делчиња се битни..
Мајмуне еден... За твоја среќа само 5-10 минути ме држеше нервозата, те извади победава на момчињава наши. Инаку во поинакви услови да ми кажеше нешто такво, немаше со недели очи да ми видиш.
Те намирисав уште од онаму дека си гурман бре А и пошто го обожаваш фактот што и јас сум (читај: пошто ме обожаваш МЕНЕ ) има на вакво да те носам:А после на вакво: И не се запивај многу многу
Сите слават ти во депресии, хахах за грев сии, упм фати со се та твојата, не знам шо не заминавте заедно..
Ај деновиве кафе да пиеме... заеби девојка заеби друштво твое и мое... само јас и ти,онака чисто другарски... да седнеме во опуштена атмосфера и да се потсетиме на се... од почеток до крај .. сакам да знам дали и ти ја памтиш вечерта кога се запознавме и што ми кажа тогаш?! дали памтиш колку коинциденции ни се случија?! дали памтиш кога дојде кај мене во 3 сабајле со такси само за да јадеме торта ?! дали ги памтиш летата?! дали ги памтиш погледите?!... дали памтиш....?! и се ова би те прашала.. само да имав храброст да ти кажам ..... "Ај деновиве кафе да пиеме..."