Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Би му кажала дека го сакам највеке на цел свет и дека не можам да издржам без него :) :inlove:

2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    е ногу си вреден срцка се изнаработи денеска!!! :*

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.688
    Допаѓања:
    8.737
    Јас стварно не сум сигурна дали сакам да останам со некој каков што си ти... :|

4. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Чувствувам колку многу те сакам.Едноставно како љубовта да ме обземала целата.......и баш да видам дали ќе го продолжиме муабетот од вчера или се ќе остане на тоа......па да видиме кој ќе е во право :inlove: :*

5. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ...за тебе јас сум ФАМА :!:
    дирекно и без драма
    далечна сум јас за тебе фама
    жешка и ладна бејби....жешка и ладна.... :*

6. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    Те Сакаааааам највишее!! Сакам секогаш да бидеш како вчера, немој да се менуваш, ми фалиш и те посакувам само таков..уф срцее договор си е договор... :tmi:

7. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Скисна ми више

8. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    и на мене па више.... |(

9. sexy-bitch

sexy-bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    14
    срценце можам некаде и без тебе :@ :P

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Пак не ме побара.. ќе видиме до кога. Ќе видам и јас до кога ќе можам да терам инат.. :(

11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Па јас сум била силна. Издржав. Преживеав. Опстанав дома и надвор. Бев и глупава и наивна и искрена и се‘.
    Ти што беше?
    Е многу ми се прајт со тебе муабет! Онака сакам да те начекам кога ќе затвораш, па да те седнам на задното сепаре како пред скоро 1 година. Да пиеме пиво и да зборуваме. Да видам што имаш да к а ж и ш, прокоментираш и сл.
    И се надевам дека АКО се случи тоа нема да ти се фрлам во прегратки па и да те легнам. Со тебе ништо не ми е сигурно. Никогаш не ни било...

12. tanje.love

tanje.love Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    7
    :* Ајде :* златооо :* те :* чекам :* да :* дојдиш :* да :* ме :* земиш :*

13. girl23

girl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    32
    Теле си, ама барем мое си !!! Се нешто не ти чини тебе..бла бла бла....е сега дома ке си седеш, а мене лично и не ми е проблем ;)

14. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Мило те сакам најмногу на всетот.Без тебе сум ништо.Што и да се случи да знаеш дека секогаш ќе те сакам.А гледај да биде тоа што го очекувам од тебе! :inlove: :* :( ;(

15. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ѓубриште скапано :@

16. garudamon

garudamon Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    62
    Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Спиј слаткичко бејби :*

18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Ајде бе резервирај, да отидеме на одмор како луѓе...што чекаш...окапав во градов...више не знам каде да се обратам...пукнав :@ 8)

19. smartass

smartass Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    Соооонце мое најубаво неможеш ни да замислиш колку многу те сакам и колку ми е преубаво со тебе..вечерва ми беше прекрасна :) :) немаш поим колку ми се гушкаш и колку сакам да си сега до мене :( :( те сакам :* :* :*

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Сакам да си до мене :(