Чувствувам колку многу те сакам.Едноставно како љубовта да ме обземала целата.......и баш да видам дали ќе го продолжиме муабетот од вчера или се ќе остане на тоа......па да видиме кој ќе е во право
...за тебе јас сум ФАМА дирекно и без драма далечна сум јас за тебе фама жешка и ладна бејби....жешка и ладна....
Те Сакаааааам највишее!! Сакам секогаш да бидеш како вчера, немој да се менуваш, ми фалиш и те посакувам само таков..уф срцее договор си е договор...
Па јас сум била силна. Издржав. Преживеав. Опстанав дома и надвор. Бев и глупава и наивна и искрена и се‘. Ти што беше? Е многу ми се прајт со тебе муабет! Онака сакам да те начекам кога ќе затвораш, па да те седнам на задното сепаре како пред скоро 1 година. Да пиеме пиво и да зборуваме. Да видам што имаш да к а ж и ш, прокоментираш и сл. И се надевам дека АКО се случи тоа нема да ти се фрлам во прегратки па и да те легнам. Со тебе ништо не ми е сигурно. Никогаш не ни било...
Теле си, ама барем мое си !!! Се нешто не ти чини тебе..бла бла бла....е сега дома ке си седеш, а мене лично и не ми е проблем
Мило те сакам најмногу на всетот.Без тебе сум ништо.Што и да се случи да знаеш дека секогаш ќе те сакам.А гледај да биде тоа што го очекувам од тебе!
Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те Сакам те
Ајде бе резервирај, да отидеме на одмор како луѓе...што чекаш...окапав во градов...више не знам каде да се обратам...пукнав
Соооонце мое најубаво неможеш ни да замислиш колку многу те сакам и колку ми е преубаво со тебе..вечерва ми беше прекрасна немаш поим колку ми се гушкаш и колку сакам да си сега до мене те сакам