Епа за вечерва ти опростив уморен беше, не појдовме на плоштад, ама за во Петок уште во 6 ќе сме таму ! Дали бев јасна ?
Се мислев долго да ти кажам дека имам страв кој е оправдан.Не знам со кој/а си во моментов,што правиш,дали си добар.Крпата е водена од тоа што плачев заради тебе цели 3 часа а се правам ко да не било ништо.Да,требаше да се видиме утре т.е денес ама повеке не сум сигурна во тоа. Спојлер Се плашам тоа што ми го кажа дека ке се жениш некогаш(за кое ти кажав излажи ме нешто)дека е вистина и дека...сега во моментов... уф,само црни мисли.Луда сум јас.Да не беше ти јас сега ке бев сосема нормална личност.Денес една личност ме праша,твој пријател,зошто те сакам толку а јас не знаев да одговорам.Секој друг на мое место би се откажал до сега а јас имав сили да го трпам однесувањето кое го имаше кон мене,а кое за срека се промени.Не можам да ти верувам повеке за ништо,имам сомнежи во тебе.А самата си барам котек од моите пријатели за тоа што го сторив денес.Имаше право ти,премногу опседната сум со тебе.Не тербаше ни шанса да ми даваш. Тоа е тоа среко моја,овде ги кревам рацете,сега е ред на тебе да сториш нешто зошто јас немам повеке сили. Убаво да си поминеш кај и да си со кого и да си.
Правам говедска супа од такви створчиња како тебе. (И во никој случај да не се сомневате во моите готварски способности - ноуп. ) Повелеле.
срценце, аман веке нека ти го поправат автомобилот, ај да се видиме ми недостигаш премногу, зелна сум да те видам не ме ставај на вакви тестови на издрзливост, оти знам каде работиш, каде зивеееш(ако ме видиш кај тебе на работа или на гости дома, немој да се чудиш) барем ке имам шанса да те гушнам, да те бакнам, и нема каде да бегаш луди идеи ми се моткаат низ глава знам, ама сакам да те видам, и треба да разговараме(знаеш ти за што :angel)
Дека ми недостига... не тој туку желбата да се врати времето и да го избришам подот со неговата коса. Т.е. не со косата, зашто ко бодликава жица му беше... Со носот, м? И со носот не, прилично орловски му беше, ќе ми отвореше работа... Море со оној мекушон ќе го влечев по улици, ај што не работеше ко што треба - вака барем ќе ги зачистеше улицине!
Се е убаво, се е совршено, но од досегашното искуство ова е затишје пред бура. Можеби овојпат ке биде исклучок а?
God bless you you make me feel brand new for God blessed me with you you make me feel brand new I sing this song cause you make me feel brand new http://www.youtube.com/watch?v=PssiJ9ywc0g&ob=av2e
ТИ! БЕТЕР од мене си. Не знам која е веројатноста да се поклопат две личности со толку сличности. Арно ви викав јас, не е на арно некој толку да е сличен. Не бе не, значи и јас и ти размислуваме за истите работи, и јас и ти глумиме и играме некоја игричка дека не ни е гајле. Аман и преку глава ми е од тоа. Ајде веќе нека тргне работава, не цело време да се тегнеме.
Паметко. I'm yours. И ќе бидам до тебе, со тебе кога и да ти требам. I promise. Да те гушнам, да те стиснам, т.е да ме стиснеш, и да знаеш дека не си сам и дека Те сакам.
Ти си нашол работа да се инаетиш со ОВЕН ! СО МЕНЕ !!! Како и да е малечко, ист ни е хороскопот.. мојот е ... твојот е.... Ќе видиме како ќе ни делува Венера
Не знам како веќе.. Знам, викаш дека ти е најубаво, ама не можам да си седам мирна. Ми значиш премногуууууу, ти верувам како на никого до сега.. ама ај избркај го чувствово. Ах бе, чекај ме, ти вртам. love you.
Ти ветив....моите ветувања секогаш ги испонувам, ќе го исполнам и ова Чисто да си бидам со мирна совест
Извини што сум претерувала на моменти, извини. Знам дека се променија некои работи, т.е ти тврдеше, а јас тврдоглаво не гледав пред себе, не сакав да видам, бев слепа... бев хистерично настроена кон тебе... а ти трпеше, објаснуваше, на момент ги одбегнуваше миговите кога знаеше дека ќе правам сцени.... што си ми бил како терапија, а јас мислев нервоза.... И не, ова нема да ти го кажам, туку ќе ти докажам за да сфатиш и сам дека жалам. Те сакам.
Нашата песна ми буди преубави сеќавања. И баш сега ја слушам, и размислувам за многу работи во врска со нас...