Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Се запознавме на плажа, кој би рекол дека си од Мк, многу срамежливи погледи, разменивме неколку реченици(замисли имаме и заеднички пријател не на фејсбук да се разбереме) и семејствата околу нас, би му рекла штета што си замина толку рано можда ќе се зближевме повеќе и не би му кажала лично ама имаше хемија на цела плажа се осеќаше :rofl: и ако било пишано ќе биде нешто некогаш .
    Поздрав до дечкото со наочарите и хавајките од погорната и лежалката спроти мене, мислам дека му текнува на мене од време на време. 8)
    Те гушкам. :hai: (да го прочиташе ова, дали ќе му текне :lol: доста фантазираш Лукс.)

2. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    15ти. пред една година точно ова време те запознав, за прв пат! Памтам ко да беше вчера се од точка до точка .. Ехх една година колку работи менува :$

Дојде и тој ден. Минутите и се чинеа денови. Беше збунета и возбудена. Гледаше надвор. Ги затвораше очите и пак погледнуваше. Се плашеше да не сонува. Ги гризеше растреперените усни и не ни помислуваше дека скоро некој ќе ги бакнува. Уште една станица и ќе и ја отвори вратата на среќата, нив ги одбра да затропа. Го здогледа од прозорецот на бавниот автобус. Така убав, мил со неверојатна насмевка. Стоеше и ја чекаше. Слезе, чекореше но мислиш не ја допираше земјата. Очите и светеа како никогаш дотогаш. Две души си доаѓаа во пресрет. ТАА му ја подаде раката, а ТОЈ... ТОЈ и го зема срцето.
    Беше среда.......

ТЕ САКАМ!

На De-lovely, Doozy, Shila89 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Оф мори, будалче си ти...незнам што :D фала за убавиот ден ама требаше да ме оставиш да спијам уште малку,срам да ти е :wasntme:

4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Понекогаш претеруваш, знаеш.......Не сум на дугме, да му е*ам мајката, имам и јас свое време..... :swear: :x

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    пукна тиквата меѓу нас крај готово поќе
    фалати за сите нерви за малку дена убај фала ти со сватив дека не треба да бидам добар чоек кон сите фала ти со ме научи мн работи
    пријатно

6. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    леле маче... прекрасен си!!! :) да останевме подолго барем ;( шмммммрк

те љубам :*

7. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Да му кажам на еден бивши симпатија....

Ма ајде своим путем иди даље
    Нетребам ја твоје загрљаје
    Па да после причаш
    МАЛА ЈЕ ДАЛА!
    НИЈЕ ТО ШАЛА! :!:

http://www.youtube.com/watch?v=CbK4jKHF ... re=related

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    срценце мое додека чекаше да ме разбудиш од спиење мене, ти си заспал :lol: :lol: и денес за прв пат од кога идеме не сме се виделе. тапа чувство у секој случај, денот поминат без тебе е залудно потрошено време.
    сакам сеа да ти се пикнам у кревет и да те гњавам,да те гризам за увце, да те гушкам и шепкам дека те сакам, исто како што ти ми го правеше тоа на мене во неделата наутро кога нанав кај тебе. Ништо друго нема да ти правам ЖИМИ МАЈКЛ( си отиде човекот пошо сите у него се колневме :lol: :lol: )
    те сакам :*

9. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Решив веќе! Нема да попуштам! Ќе терам по свое!

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Малиии денеска мислев да ти пишам ама кој ти е крив шо се уклучуваш 5 мин пред да отидам да се бањам...а и ќе ми биде мило ако ти текне да пишеш прв...не се срамувај :lol:

11. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Саја еднаш напиша :
    ..истото би ти го напишала и јас тебе и тоа на твојот ценет автомобил, резба рачна изработка со клуч или полошо со шајка.Ете толку те мразам кучко една.Да кучка ти викнав дунде мое затоа што си бедна кукавица која пати од синдром-непогален од мама.
    Оди плачи кукавицо една точно 23 дена ти требале да се опоравиш од трауматичниот шок кој сам себеси си го предизвика.Немој те молам.Кретен сум што го пишувам ова, но се сакам себеси што ти го шлакнав в лице.Говедо едно незадовољително!

12. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.475
    Допаѓања:
    91.880
    После три години си онаков каков што посакував. Деновиве ме креваш до небото, ме чуваш како капка вода на дланка. Остани таков, не ме разочарувај пак.

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Не знам што би ти кажала, ни како би почнала, а ни како би завршила, ни дали има некаква цел мислењево...
    Товар си ми. Огромен. Молчаливост која се дере и сече. Повторно ли... Повторно ли на почеток? Не верувам во бајки, но ти ја доближи реалноста да личи. Ја обои грдата слика во колоритет кој ми годи. Зошто? Зошто да се разбудам кога сонот е најсладок. Во исчекување на вистинското време, ако воошто го има, во хронична замисленост и немир во себе, со безборј конфликтни желби кои светкаат кон телепатско комуницирање, јас како мал зависник од чувства, кои можеби се во преодна фаза на губење, пишувам и се ослободувам. Агонија од зборови имам да ти кажам. Сомнежи, несигурност, борби и фантазии, лоши вибрации, за кои ти остануваш глув и слеп... Ги пропушташ да пловат без ред, во дисперзија...
    Ми доаѓаш како бура, помалку страшно, но јас не се плашам да простам за падот на љубовта, падот на една така чудна љубов. Јас сеуште пливам во очите на многумина и се соочувам со бранови кои ме потопуваат, ситна и неважна. Не е важно. Не се важни овие чувства и иритирачко биење на срцето од кое ме боли цело тело и добивам гадење. Ако имаме спомени за создавање таму, тоа ќе биде неочекуван бонус... Нешто како премија. Пливам во море од туѓи желби, а мојот избор е јасен. Ми оставаш патетична празнотија која ја мразам со секој здив повеќе. Ако се прашуваш дали те сакам, те оставам да ги сонуваш моите одамна напуштени соништа... Романтизмот е за поетите, јас ти нудам само голи вистини.

14. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.726
    Допаѓања:
    10.318
    сонце срекјен роденден и се најјјјјубаво да бидиш најсрекјен на свет...ај валјда утре ке се видиме да ти го дадам поклонот ...убав он :D :*

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Симп 1. Побрзо да оздравишш :) :*

Симп 2. Дали самио си свесен колку си пресексии?? :$ ..кје ти се џитнам бре :lol:

16. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    ОООООООООООООООООООООО
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

МААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЈ

ГАААААААААААААААААААД!

Дали тоа само што се случи :????? :o :o :o :D :D :D :D

Убав он, се растревожи. :rofl:

На Annie.mk1 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
  18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.837
    Мораме да бидеме силни, мораме! :hug:

19. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.507
    Допаѓања:
    23.140
    Навистина не очекував дека еден ден ќе ми ги кажеш тие зборови од пред малку. Како не ти е срам?! Сети се дека секогаш кога идев кај тебе, не го делевме само креветот, туку и јадење и пиење и такси и се друго. Многу брзо забораваш некои работи. Колку што јас сакав да доаѓам и да спијам овие 2 години кај тебе и со тебе -толку и ти сакаше! И немаш никакво право сега да ми кажуваш како од дома ми дозволувале одредени работи или дали ме прашувале да не треба нешто да ти донесам. Знаеш и сам, а посебно лани, дека кога и да бев во можност, носев нешто од дома, а ако не, секогаш ти давав пари за трошоците, па макар ми биле и последните! Сакам да заборавам на моментите кога немав сила и гордост пред тебе, ама ти ме потсетуваш. Не го заслужив ова јас од тебе, не после се! Бидејќи не си само ти тој што даваше во оваа врска, не само материјално, туку и онака. Ниту јас, ниту моите дома не сме луѓе без осет, знаеме како треба да се однесуваме во дадени моменти. Иако некогаш изгледа спротивно поради неприликите и околностите. Знам дека многу пати ти зборев за моите проблеми, ама тоа беше оти мислев дека ја имам таа слобода пред тебе, и имам твоја поддршка за се! Ама не вака, не на овој начин да ми враќаш! Прв пат ми е вака откако сум со тебе, многу ме повреди и разочара. Можеби најдобро ќе биде да почекаме некое време, да си дојдат работите на свое место, пред да се случи или одлучи било што друго. А до тогаш, не сакам да те видам! Ни да те слушнам! И знам дека има шанси да го прочиташ ова, ама секако е сеедно веќе. Си го кажа ти своето ;)

20. ToRmEnTeD.LoVe

ToRmEnTeD.LoVe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    51
    Те сакам!

Не разбираш? Во ред...

ТЕ САКАМ!

Пак не разбираш? Хмм...