Ти да си бил еден љисиц бееееее :evil:........ама јас имам пушка, стрвна сум на лов и можам да те пукам :evil:.........дете, детееее......не си свесен дека сум свесна одамна а, а, а? Боже, Боже кога ќе ми текне дека има и такви што ти паѓаат на форите
Хм,....период некој......Малку ќе си помолчам деновиве...само малку.....некако ми е затишје пред бура, период во кој ги средувам мислите, нештата. За чувствата нема што да се средуваат. Јасни и конечни се - ТЕ САКАМ!
Каква крава ти била бифшата девојка аууу. ама баш КРАВА мрсна дебела па уште и дрско доаѓа да се запознае со мене, фала ти што ми го даде местото мое а нејзе и го покажа нејзиното (3000 м подалеку од нас двајца) и те сакам затоа што секој ден ми покажуваш колку ме сакаш со секој твој потег а утре... ееееее утре знам дека ќе се убиеме од гушкање зошто денес премалце се гушкавме (нАли де бевме излезени на бела ноШ )
Лавица или не, како што ми е соберено и тлее ...овој Петок пердуви ќе летаат од тебе!!Ти си коковче мое бушаво, смотано, укезено, абее...сите прекари ќе ти ги дадам, и само нови ќе ти измислувам, ќе те ручкам, ајде Време, мавни спринт и нека дојде викендот, забите ни крцкаат..
имам потреба од тебе од твојата прегратка,збор,допир,бакнеж се повеќе и повеќе имам потреба од тебе дали почнав постепено да се заљубувам во тебе????????
Се сеќавам на моменти кои би сакала пак да ни се повторат... Моменти на неопислива среќа и задоволство. Сакам да можам да ги доживеам уште еднаш, но времето не се враќа. Треба да гледаме напред.
муце, се надевам вечер ќе бидеш добар. Па знаеш дека се би направила да бидеме заедно. Те молам, be good, be good at it.
Ми стана досаден во последно време ај те молам да не се гледаме неколку недели може и месец да видам дали ми е подобро без тебе или не
Аххх пак ли некој проблем сега? Се надевам да не е поради мене нешто,ништо не сум згрешила,нема за што да ти правам проблем...Ама сепак нешто те мачи и сакам д знам,ако не ми кажиш мене на кој ќе кажиш? Ако можам да помогнам,ќе помогнам,неќам моето мече да е тажно...Што ли е? Ме убива ова чекање и погодување за што се работи. Сакам да бев покрај тебе и да разговаравме и да го решевме,што и да е проблемот.МИ НЕДОСТИГАШ!
Значи, така требало со тебе... Ни Ф од фина нема да видиш веќе од мене... А јас па уште ќе те жалам!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=CSIJnSuK ... re=related