Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Кога бе ќе помине тој месец еееј не минува тоа време бе застанало...се гледаме сонце на кулата... да да таа кула кое изненадување те чека не си свесен а ни јас не сум свесна дека тоа го правам,ти магија направи? уфф колку ли сум сменета немозам да се препознаам а и ти не верувас очигледно усте ти е како во сон... :inlove: ајт добра ноќ |-)

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Mхм Мхм (според твојот јазик)

3. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Два дена се немаме видено и по телефон само истите муабети ги вртиме. Досадно ми е веќе.
    Утре може ќе се видиме, може не... Се зависи од ситуација |(

4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Ја мразам оваа празнина во себе. Иако мислиш дека веројатно копнеам да ја пополнам што е можно побргу со некој кандидат, во заблуда си. Ни ти веќе нема никогаш да бидеш тоа делче од сложувалката, после толкав влог ќе останам трајно со дел кој недостасува тоа е веројатно цената на екстремностите кои ги барав и добив од себеси и од нас, барем до некаде. Всушност јас и не умеам лесно да поминувам низ тоа да вметнам нов човек во својот живот, цела таа драма околу запознавањето ми е макотрпна повеќе отколку што било кој би претпоставил. Бидејќи запознавањето не е само глупавата размена на тривијални податоци од сувопарни факти туку да учиш да бидеш споен со некој кој е различен од тебе, а тоа бара толку труд и првенствено волја. Се чувствувам толку невешто да поминувам низ сето тоа ваква, емотивно оштетена и не, тоа не ликуваат годините поминати со тебе, туку перспективата на тоа како јас да и‘ укажам доверба на таа лавина од чувства во чие себепредавање може да се пеплосам повторно. Од друга страна и не посакувам осамен крај за себеси, иако тоа ретко го признавам било кому имам и премногу чувства во себеси за да останат заробени во мене. И знам дека би ти предизвикало подбив тоа што не знам што сакам во моментов, но тоа е вистината. И ќе осамне ден кога ќе знам, без разлика каков епилог ме очекува.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    На NoellePage му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.045
    Допаѓања:
    81.428
    Кога ќе решиш да ми покажеш љубов, јави ми се.
    Можеби уште ќе го користам истиот број на ВИП и ќе имаш бесплатни, јес.

7. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.555
    Ми ги расцветуваш врвовите на косата. Ми ги пожолтуваш забите, ми ја сушиш кожата и ме тераш да кашлам. Ми ги топиш цигарите во млеко, ми продаваш ориз со мушички и ме убедуваш да сакам блуткави лубеници.
    Ме туркаш од мост и ми се смееш дур паѓам. Ми ги расипуваш кочниците на колата, ме праќаш во сигурна смрт, а очекуваш пак да се вратам. Да ти се вратам.
    Колку повеќе ме пикаш во ендек, толку повеќе сакам да ти доползам назад во постела. Секој пат кога ја вртиш главата кога сакам да те бакнам, толку повеќе ги ценам прегратките за кои не ме штедиш. И влечењето за коса, и гребењето по ѕид. Ти си парадокс сам по себе, ме множиш со нула а сакаш да заспиваш во мирисот на мојот парфем.
    Овојпат ќе си одам и нема да се вратам. Нема да се свртам и да ти ја видам насмевката од олеснување што ни ти нема да ме видиш мене. А ме сакаш. А те сакам. Нема повеќе да те чекам во 3 наутро. Нема да си ги грицкам ноктите од нервоза и ќе почнам да уживам во матната слика што ја гледам во огледало секое утро. Ќе си ги протријам очите, сочно ќе те опцујам за непроспиената ноќ, и ќе си го почнам денот како што доликува.

Со кафе и цигара и со сознанието дека летото заврши, а ќе завршиш и ти.

На mims-89, caroline.costa, Phyramide и 3 други им се допаѓа ова.
  8. padme1517

padme1517 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    14
    Џабе ти е се,почнувам да те мразам.

9. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Ти ќе ми правиш вечера ????? :rofl: :rofl: :D :rofl: :D Па не си нормален !!! :D Едвај чекам 19 часот да видам што чудо ќе биде :rofl: Те обожавам :inlove:

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Најчесто не сум свесна колку сум пресреќна што те имам во мојот живот... Потсетувај ме почесто, вака како денес!!!
    Те обожавам не е доволно за да објаснам што чувствувам.
    Прекрасен си, паметен, за мене најубав...
    Ми се погоди калапчето...

Ти си мојата ПОБЕДА! Ти си моето ЗЛАТО!!!

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    на еден бивши од поодамна :) ДА со друг сум, и заљубена сум ако баш те интересира! епа кој те натера да ме изгубиш па сега да си ја трескаш главата од земја.. и престани преку други да се распрашуваш за мене! стварно не ме интересираш мораш да сватиш ;) ти помина времето на тебе
    А стварно жално! многу очекував од тебе

Но сватив дека има некој друг што ке ми ја возврати љубовта :) ајт чао не ме барај

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    до старата симпатија :D преубаво беше денеска мило ми е што нашиот однос се подобрува се беше како во старите добри времиња аххх колку ми фалеле тие денови повторно се осетив жива сакана среќна
    :inlove: :inlove: :inlove:

14. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Средував плакарот и ја најдов кутијата каде што чувам ситници секакви.. И најдов предмети поврзани со мене и тебе, сметки од каде што сме оделе, паковки од мастики и слични малечки нешта.
    Епа мачор, со тебе имам едно преубаво минато и не сум ѓубре само да плукнам на тоа, затоа што мене така ми текнало..
    И јас не сум сигурна некогаш знаеш нели и ти веднаш го осеќаш тоа, ти влијае, ама не, спиј си мирно бебе.
    Тебе Те сакам..
    Со тебе имам минато, имам планови, имам .. имам се..

15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Time goes by...so slowly...

hurry, come back to me earlier, I can't wait anymore... miss you very, very much.

Please me. I love you. :l:

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    ТЕ САКАМ !!! :inlove:
    И да знаеш дека ништо, баш ништо не е случајно... :)

17. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.529
    Допаѓања:
    4.635
    Многу ми е жал што се вака испадна.... :|

18. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Будало си многу :D
    Утре спреми се за пораз, важи? :angel: Или во ист тим ќе бидеме, а? Појако е кога сме во различни, да те гледам кога се нервираш. :D

love you. :inlove: :* :inlove: :*

19. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    И сега што ќе кажеш а? Јас со менструација а ти? :D :D

20. karina8

karina8 Популарен член