Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    Anything that you want boy you know ive got it anytime that you need it you know i'm on it and whenever you're gone boy I just can't stand it you just make me lose my mind.

2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Ете, дојде и таа тешка недела.......Се надевам дека нема да биде до толку тешка како што мислиш ти (зашто имаш обичај да ја драматизираш ситуацијата малку повеќе отколку што навистина е драматична) и дека ќе најдеме начин да ја олесниме некако. И.....издржи, можеш ти ;) :*

3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Чудно,не ми недостигаш.Нека биде така и понатаму.

4. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Ха, :!: видовме колку можеш видовме дотичен ;)

5. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Не сум идеална. Имам мани, недостатоци, комплекси. Те игнорирам од досада и ти ги кажувам маките за да ме сожалуваш. Ти зборувам за други, само за да го постигнам тој ефект на неконтролирана љубомора и искри во очите. Ти поставувам цели, ти давам тестови за толеранција, ги проверувам твоите граници и пак не ти верувам. Ти искажувам љубов, па те враќам на почеток. Те нервира мојата опседнатост со решавање на туѓи проблеми, а јас го правам сосема намерно. Правам се за да те извадам од контрола.
    АМА не значи дека не те љубам. Не значи дека не сакам да бидам со тебе.
    Да, те сакам на еден болен начин, кој ни јас не го разбирам некогаш. НИКОГАШ не сакав да не ти верувам, иако се сомневав во се, никогаш не сакав да заврши нашево...А тек допрва требаше да почне.
    Само сакам да знаеш дека и покрај моите каприци и вродениот идиотизам, никогаш не сум се чувствувала вака предходно, и никој не успеал да ме натера да се помрднам со малиот прст, а не па да одам против сите само за да бидам со него.

6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Едно групно обраќање

1. Абе стварно ми стало до тебе и сакам конечно да бидне.....ама некако не ми се допаѓа како се однесуваш и тоа што го предлагаш не ми одговара :tmi:
    2. Пред мене се правеше муабет за тебе и паданаа јаки критики, а јас само се смешкав и ми беше мило што навреме те открив каков си.....немам јас живци за кинење со таквите како тебе :wasntme:
    3. Немам што да ти кажам, смешен си и проѕирен, пи*ка во душа......што не дојде бре да се соочиш со мене......арно вика баба ми - се криеш како пи*ка под кошула :rofl:
    4. Успеав да ја изиграм песната во која е опеано името на таа поради која веќе не си во мојот живот......порано несакав да ја слушнам, а сега се смеев и пеев и се веселев ИЧ не ми беше гајле.....не останале емоции во мене за тебе :lol:
    5. Ти си ми нов симпатија, го пуштиле муабетот натака...ми кажаа, сега следен пат кога ќе доаѓам таму може случајно ќе те сретнам :P

Поздрав мои минати и актуелни симпатии :*

На LivingGlam, Ariel и Nightwalker им се допаѓа ова.
  7. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    AAAAAAAAA глупа сум глупааа знам!
    Те напнав скроз, нели?
    Што да правам, се залетувам со глава у ѕид. И да ме откачиш не би се чудела...мислам, ти си толку убав, мил, интересен, неодолив...што би правела јас со тебе? Да не збориме за годините. Си викав, сакам некој малку постар, го добив. Добив и по уште некој чуден поглед од твоите другари и другарки.
    Дај ми некој знак човече, направи нешто, кажи ми нешто...шлапни ми се што мислиш во фаца, барем да си знам, а не вака да ме дриблаш, да те мислам цел ден... МЕ ЗБУДАЛЕ ДЕЧКО! А те знам...колку, 5 дена? Глупача бе. Ко од ланец пуштена :?:

8. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Најмилоо, со помин да е сонце, ќе оздравиш, мора да помини шо ќе прај, Те обожавам и сакам да сум покрај тебе, ах далечина,далечина :doh: :x

Те сакам! :*

9. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
  10. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    ^ ‎...something deep inside :)

- - -

Би ти кажала млад господине Ф да ми ти е криво! И џабе ми пишиш/ѕвониш. Испадна на крај да сфатиш дека сум била во право дека не знаеш што имаш до себе!

Јас... сум со друг и сум среќна, среќна, среќна! :)

11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    http://www.youtube.com/watch?v=qZy5prwF ... re=related

:|

Ветувам дека се откажувам од тебе но дека ке те сакам вечно душо ;(

Засекогаш

Понекогаш,барам начин да ти простам
    Да ставам крај да речам доста
    И збогум засекогаш
    Заборавам,под кожа дека сум те брежал
    Безпомошно сум ти се предал
    И со ноти милувал
    Не те гледам,од зидови што ми се редат
    Низ години што нас не следат
    Низ времето што минува
    Заминувам,од твоето срце како стрела
    Ти имај верба биди смела
    Во него друг ке долета

Засекогаш,ке носам жар во очи
    Од душа ке ти точам лјубов бескрајна
    Засекогаш,ке ме имаш мене
    И срце не ке свене штом остарам
    Засекогаш,ке ти давам песни
    За никогаш да не си Туга нечија
    Засекогаш,пишано е така
    Јас сум тој што те сака знај,засекогаш

Продолжувам,трнлив е патот што га одам
    Но дури И пак да се родам
    По него ке зачекорам
    Постојам,пред себе грд,пред бога убав
    Пред тебе горд,а сепак улав
    Како ке ми се посакa

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Ах бре зошто не отидов синојка во Хавана, зошто? Ќе дојдев и ќе те лупнев по газе шармеру. А и тебе помалецок и повисок ќе те удрев, додуше ти може и повеќе да добиеше од мене, мерак ми праиш ептен. Е така сеа нека ми е криво.
    Така да си знаете Перо и Пеџа, така!

13. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.474
    Допаѓања:
    91.880
    Ме исполнуваш ептен, ептен!

14. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    За греотка си, ама стварно си за греотка...
    Те жалам, навистина те жалам ;( ...
    Издржи уште неколку дена, па после и да сакаш да работиш јас нема да те пуштам :!: :devil: .

Следува убавиот период, надвор врне, а јас и ти голи се гушкаме под ќебе, ги гледаме капките како се сливаат по прозорите и ... се сакаме :*

Те сакам! :inlove: :*

15. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Само биди до мене и сакај ме. Сакај ме кога не заслужувам, зошто тогаш љубовта ми е напотребна...

16. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Таа епизода од филмот во кој ние сме главните актери нема да ја гледаш,НИКОГАШ и по никоја цена. Можеби те сакам,можеби ми требеш,можеби неубаво ми почнува денот без да те слушнам,ама тоа е премногу за мене и за моиве нежни години.
    Оди замини,далеку,далеку од мене и од нас и не се враќај,не ме барај веќе никогаш и тогаш ќе е најдобро за двајцата. Ќе те заборавам и ќе најдам подобар од тебе некој кој достојно ќе те замени. Кој ќе е спремен на се. Не си ти за мене,а ни јас за тебе. Заврши оваа наша мала прекрасна бајка. Ми беше мило,чест и задоволство што бев дел од неа,што бев главната актерка. Фала што ме пушти во твојот живот,но незнаеш сега да се носиш со последиците,затоа што.....НИКОГАШ НЕ МЕ РАЗБРА ШТО ВСУШНОСТ КАЖУВАМ,што всушност сакав да ти кажам....

.... И како сега вечер да соберам храброст и сето ова да му го кажам на тие убави очи полни со сјај,НЕ знам,немам толку сила во себе...

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Трет ден.
    Досадно ми е без тебе, а и празно.
    Епа ми фалиш премногу, епа те сакам најмногу!
    Епа... :*

18. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    582
    Ќе те гушкам, ќе те гњавам....само да дојде сабота и да отидеме на викенд. Сами у планине мммммм едвај чекам. :inlove: :*

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Дека си ми најслаба карика :wasntme:

20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Секогаш ке значиш повише од зборовите ТЕ САКАМ..!!! (што и да се случи) А знам дека не е арно...