Чудно е како некоја мала глупост може да боли толку многу. Зошто си отиде кога знаеше дека и јас и ти ќе мислиме на истото и тоа нема да не направи ни најмалку посреќни?! ..се прашувам кој ли згреши
Ke излезам нa дожд и ке шетам и ке плачам заедно со него,не заради тоа што те сакам туку заради тоа што повеке немам доверба во тебе.Се оладувам полека од тебе а не сакав.Те молам биди барем покрај мене еден ден,зарем барам премногу?Жал ми е што е вака.Кога знаеш дека те сакам зошто се однесуваш вака? Ако денес те нема јас ке исчезнам ветувам.Ова е наредба до тебе,снајди се за интернет,не ме интересира,за мобилен не сакам да зборам.Тоа го имаш од мене.Ако не го исполниш немој после да прашуваш зошто се однесувам вака.
....oooO............... .....(....)................ ......)../....Oooo..... .....(_/.....(...)........... ..............(_/......... ... ....oooO............... .....(....)................ ......)../....Oooo..... .....(_/.....(...)........ ..............(_/......... ....oooO............... .....(....)................ ......)../....Oooo..... .....(_/.....(...)........ ..............(_/........ Чекај ме.Уште некој ден и идам! <3
Чекајќи те, моето срце вришти од возбуда. Моето срце, малечко, но со многу љубов во него, сака само да допре до твоето. Пеперутки низ стомакот, волшепство, бајка, ноќ, која штотуку започнува. Твојот лик, моја храна. Се појавуваш. Убав, згоден и совршен како и секогаш… Чекорам кон тебе, ти праќам насмевка, а ти ме погледнуваш како и секогаш, страсно, топло… Ти ја подарувам мојата прегратка, најубавата прегратка, исполнета со љубов и топлина. Мојата желба оваа вечер си ти. Твојот мирис. Твојата насмевка. Ти. Како ли дозволив да те немам во моите прегратки толку долго? Како? Не смеев тоа да го дозволам. Плачеме еден за друг, ние сме совршени еден кон друг. Рачиња сплотени, се држат и чекорат кон љубовното гнездо. Не можам а да не престанам да те гледам, допирам… Те гушкам… Те милувам.. Се смеам… Ти си мојот живот.. Заспивам во твоите прегратки.. Нема ништо поубаво. Спијам и сонувам до мојот сакан.. Колку ли само ми недостигаше.. Денови.. Месеци без тебе.. Посакувам само едно.. Да не мораме да се одделиме од креветот цело утро.. А мораме ли? Ах, колку само ми фалеше овој мирис.. Никогаш нема да те оставам.. Секогаш ќе пловам во твоите мисли.. Засекогаш. Љубов моја..
http://www.youtube.com/watch?v=FxLtV3Yo ... A9A9F20060 Замисли да имавме само уште еден ден .... И со се не би сториле заедно да бидеме тогаш Би измислил за нас многу време и не би дозволил да друг ни го земе
Не сакам да си одиш,неее!!!Пак 6 месеци ќе бидеме разделени,пак Се навикнав таман и сега...за два дена си одиш ((((
http://www.youtube.com/watch?v=kzppo8f0 ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=lNOZx8Lb ... re=related
Не мораш да ми збориш, ни да ми се јавиш, не мораш ништо.. И онака изгледа вака сакаше да биде.. Јас Те сакам,покрај се.. Тоа е тоа..
Ако во животот секоја емоција има своја боја!...тогаш ти си моето Виножито те сакам најмногууууу и да среќна сум со тебе
извини што не мозев да ти дојдам на гости(а толку сакав да те видам, и ти мене знам ) ама се скаравме со моите, и фалеше да излезам па немаше да имам шанса да се вратам дома (ке скокав од прозорец :lol)