Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Зааајче мое. :lol: [​IMG]

На Divinebutterfly и Dulceee им се допаѓа ова.
  3. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    2.189
    Хихи, се нервираш а? Немој мене со закани ок?! И ја знам лоша да бидам :lol: :lol:

Те сакам смотан. Многу. Ајде доаѓај, ми фалиш. :* :* :*

П.С. Честитки на победата :lol: :lol: За најјак тим навиваш, нема што тука. :lol:

4. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Дали почнав секојдневно да се обраќам во темава?
    Што ми направи? Мора да се видиме, мајке ми сакам да те гушнам. Што ми требаше да те запознаам баш тебе, ах тој проклет кафич, судбина било јеботе :D Пробувам да те опишам, ама тешко некако. Дали дека не те знам добро или зошто си толку...променлив, кој да знае.
    Важното е дека ме привлекуваш. Како магнет, како никогаш досега да не ми се допаѓал никој. Толку си...шармантен, харизматичен, убав, згоден, среден, фин... ај, пак почнав со моите идеализирања.
    Нејсе, муабетот ми беше дека сакам да те видам, океј? Фала чао пријатно :*

5. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
  6. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven....Те сакам :*

7. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Денеска ме изнервира.
    И тоа добро ме изнервира.
    А јас колку што мразам толку и сакам кога се лигавиш откако ќе згрешиш нешто.

Е нема да садиш краставици со мене, т.е нема да ми газиш по нервите. И не сум во оние денови. Допрва следат тие.
    Мразам да се однесуваш како недозреано детиште. Мразам кога успеваш да извадиш некој потег ... ууу буквално според мене сељачки. Иако не е сељачки, ама според мене е и не треба така!!!
    И по ѓаволите знаеш колку мразам повишување тон за безврска, а денес од 6 слушања ти во минимум 3 го повиши тој тонот твој. Тоа е сељачко колку и да ми го тврдиш обратното. Контролирај си ја нервозата. Јас се дерам ли??? не. Епа ... што и да сум сторила, не можеш да ми повишуваш тон. Сељачки е. Поготово пред други. Поготово пред татко ти.

Можеби и редно време е после толку долго што ни беше убаво, да ја спукаме еднаш како што знаеме само ние...
    да подизвадиме така малку бес од нас, нервоза, да покажеме малку омраза. Затоа што стварно моментално би те треснала, и добра работа е што си го фатив патот за накај дома. А лоша работа е што ти не ме ни испрати. Тоа, пак е сељачки.

И не знам дали ми значи тоа твоето извини што толку ретко го кажуваш а никогаш не сум проценила дали го кажуваш искрено или го кажуваш за да не извлечеш уште подебел крај.

И сега добра ноќ. Да не ме изнервираше ќе ти посветев една преубава песна ... ама нажалост .... немет.

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Не да ме изнервира, од такт ме извади... Само ти то можеш....

... И се погоди песната во кола... Постои милион начина да те оставим, али не постои ни један да те преболим...
    Лажеш злато.... лажеш душо....
    Толку ли за проста бе ме сметаш...
    Уствари не сум ни сигурна во тоа што го мислам... Ама инстинктов обично не ме лаже... Ама не можам да се замарам ко порано... Мене од утре ќе ме немаш како што ме имаше до денес... Иако праша зашто сум лута и ме примети и се лигавеше, јас сеуште сум лута!

Само нема да ти покажам, мене ќе ми пројде...
    Ама капка по капка, пак ќе ја прелееме чашата...
    Јас те сакам и иако ова гласно од мене нема да го чуеш, ама јас те молам да не ме повредиш!

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    100 дена со големата бара помеѓу нас :|
    :rofl: :rofl: :rofl:

10. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    колку си романтичен... немам зборови со кои можам да го опишам сето она што во моментов го чувствувам
    знаеш што? Баш си онаков каков што јас сакам да си, сите можни особини кои ги сакам во едно машко ги поседуваш ти. Кроен си по моја мерка изгледа... не знам...
    Сакам само уште да ми попушташ кога ке играме пак РИЗИКО (и покрај тоа што милион пати ке ти кажам НЕ МИ ПОПУШТАЈ СЕГА :lol: :lol: ).
    Преубаво ми е со тебе.
    Сакам да знаеш дека те сакам премногу, искрено, безрезервно! :* :*
    Убаво да спиеш и се гледаме утре :* :* :* :*

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Знаеш што?Губи се у пичку матер.Не вредиш ни денар а не пак нешто повеке.Криј се кукавицо една,ке ме бараш ти мене.

12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Има ли бре помило нешто од тебе во универзумов?!
    Такво си целото мило за гњавење и штипкање...баш како цуци буци некое. ^_^
    Па уште знаеш и срцето да ми го раздрндаш со убаво изберени зборови со кои си ги искажуваш чувствата. Ма сонце си!
    Ми фалеше овој твој излив на емоции. Ти благодарам што се реши да се отвориш баш во овој период кога изгледа ме мава ПМС (во случајов пост менстурален) и ми е најпотребна љубов. А за возврат ветувам дека ке си го контролирам ПМС-от и нема да се истурам на тоа твое мило душиче.
    Little fuzzy bunny, ме правиш постојано да се чувствувам како на почеток на врската, се` со тебе ми е ново и интересно и секогаш ке ми биде. Најскапоценото нешто си ми.
    И тука ќе ти пишам: Те сакам повеќе од Коста Бургов што го сака Елвис Присли!!! :inlove:

13. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    Што да ти кажам?Кога ќе си дојдеш ќе ти кажам многу те сакам не си свесен колку,вчера кога ми се јави незнаеш колку ме израдува после толку време ти го чув гласчето...те сакам најмило мое!!!

14. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    умееш да бидиш толку неподнослив

15. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    љубов ,зошто така после се убаво да се караме за не не битно работи ами вистина небитни и тоа поттикнати од мене
    но пмс +јас =кавга со тебе
    неувбав пречек со сестра ми
    индиферентно лице со татко ми
    и едвај здраво со мајка ми се прогласувам за гуска на неделата

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Не сакав така да ме разбереш,сакав сосема друго да ти кажам :|

Нема да се лутам кога ќе се видиме ако не ме поздравеш,имаш право на тоа :|

17. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Готов ли си??? Ајде побрзооо :devil: :devil:

18. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Јас само сакам да не ти создавам дополнителни нервози, ама па многу сакам да те видам, макар на 5 мин. да поминеш. Те молам после биди способен за тоа. :*

19. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    нема што да ти кажувам, дојди и ќе ти покажам како се чувствувам ;)

20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Ах, драги мој, тоа е твојот проблем, што се отпосле ти текнува. Јас сум стрплива и чекам, арна тактика си знам за со тебе. Мора човек да има ортоми за нерви. Не ми е логично, како толку паметен, убав и фин дечко, ја губи целосно логиката во врска со овие проблеми ??

Само, пази да не ми досади чекањето, па да се вратиш на место каде што јас нема да бидам.

Да знаеш дека сила за ова ми дава твоето чукање на срцето кога си со мене. :D Тоа ми кажува многу работи кои ти сам немаш смелост да ги кажеш. Чикен еден. :x